بهروز الیاسی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با ابلاغ و تخصیص هزار و ۵۰۰ تُن کود دیآمونیومفسفات (DAP) توسط دفتر مرکزی شرکت به استان همدان، بلافاصله عملیات ترویجی برای کارگزاران، کشاورزان، باغداران و گلخانه داران در دستور کار شرکت قرار گرفت.
وی ادامه داد: با اطلاع رسانی گسترده از مزیت های این کود به جامعه هدف مبنی بر افزایش کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی و متعاقب آن افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای تولید، موفق شدیم تمامی هزار و ۵۰۰ تُن سهمیه ابلاغی را جذب کنیم.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان گفت: هم اکنون مجموع مقدار کود دیآمونیومفسفات تخصیصی به استان همدان توسط کارگزاران و عاملان فروش شرکت خریداری و در حال توزیع بین کشاورزان همدانی است.
الیاسی با اشاره به اینکه هیچ نوع محدویتی برای مصرف کود دیآمونیومفسفات از نظر نوع کشت و محصول وجود ندارد،افزود: همه کشاورزان حتی سبزی و صیفیکار، باغداران و گلخانه داران درچارچوب الگوی کشت، میتوانند پس از دریافت حواله الکترونیکی از مراکز خدمات کشاورزی منطقه خود، این کود را از کارگزاری های شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در سراسر استان دریافت کنند.
وی به کشاورزان استان توصیه کرد: برای افزایش کمیت و کیفیت محصولات و در راستای کاهش هزینه های تولید و افزایش درآمد، با توجه به محدودیت زمانی باقی مانده حتما مصرف این کود را در برنامه تغذیه گیاهی کشت های خود قرار دهند و هرچه سریعتر نسبت به خرید و استفاده از کود دی آمونیوم فسفات اقدام کنند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان اظهارکرد: با توجه به استقبال کشاورزان برای استفاده از کود دیآمونیوم فسفات در مزارع و باغات خود، رایزنی ها برای تخصیص بیشتر به استان در حال انجام است.
به گزارش ایرنا، کود دی آمونیوم فسفات (Diammonium Phosphate) یکی از پرمصرف ترین کودهای شیمیایی فسفره در جهان است.