اهواز - ایرنا - فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان توسعه فرهنگ عمومی و دینی را مطالبه جدی مردم دانست و گفت: برای تقویت مقوله فرهنگ در استان باید از نخبگان و کارشناسان تخصصی این حوزه استفاده شود.

به گزارش ایرنا سردار سرتیپ پاسدار حسن شاهوارپور روز شنبه در شورای فرهنگ‌ عمومی خوزستان بیان کرد: یکی از مسائل مهمی که در استان مغفول مانده، توجه به اسناد پایین دستی و تبدیل آنها به برنامه است.

وی افزود: برنامه‌ریزی مناسب برای فضاسازی شبکه‌های بیگانه لازم است تا از بروز آسیب های اجتماعی و فرهنگی در جامعه پیشگیری کرد.

فرمانده سپاه خوزستان با اشاره به آثار تقویت فرهنگ عمومی و دینی در جامعه بیان کرد: صادق بیت سیاح از جمله ورزشکارانی است که به خوبی در چارچوب ورزشکار مسلمان حضور پیدا کرد و به یک الگو برای جوانان تبدیل شد.

سردار شاهوارپور گفت: ما در بسیج به دنبال توسعه فرهنگ قرآنی هستیم و امسال تعداد زیادی از نوجوانان و جوانان استان در مسابقات قرآنی مراکز بسیج شرکت کردند.

در ادامه معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان بیان کرد: یکی از کارهای مهم شورای فرهنگ عمومی بحث تدوین سند مهندسی فرهنگی کشور است؛ برش استانی این سند در خوزستان، پنج محور دارد که ۲۰۰ اقدام استانی ذیل این محورها تعریف شده‌اند.

عبدالله افرازه شهاوند افزود: هدف از تدوین این سند، ممانعت از کار جزیره‌ای و برخی موازی کاری ها است که از این پس اقدامات فرهنگی دستگاه‌ها ذیل این سند اجرایی خواهد شد.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با بیان اینکه در گام اول ۵۰ اقدام استانی ذیل سند مهندسی فرهنگی کشور انجام خواهد شد گفت: اعتبارات مدنظر برای اجرای کامل این سند باید مشخص شده و بین دستگاه‌ها تقسیم شود.

تشکیل پنج کمیته برای اجرای برنامه‌های مهندسی فرهنگی در استان

وی با اشاره به تشکیل پنج کمیته برای اجرای برنامه‌های مهندسی فرهنگی در استان افزود: همچنین کمیته‌ای برای نظارت بر میزان عملکرد دستگاه ها تشکیل خواهد شد.

مجید منادی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: ارزش‌های فرهنگی و دینی ما باید با زبان هنر و رسانه، تبیین و به جامعه منتقل شود.

وی هدف از برگزاری نشست شورای فرهنگ عمومی را آسیب‌شناسی صریح و علمی نسبت به وظایف شورا دانست و گفت: با توجه به اینکه مسئولیت شورای فرهنگ عمومی کشور پیش از این برعهده استاندار خوزستان بود، می‌توان از این شورا به عنوان یک قرارگاه و مرکز برای هماهنگی و هم‌افزایی همه دستگاه‌های استان برای تقویت فرهنگ عمومی بهره برد.

بر اساس این گزارش، سیاست‌های شورای فرهنگ عمومی با توجه به فضای بومی و با نظر اعضا، متناسب با فضای فرهنگی استان به تصویب می‌رسد.

نخستین مجمع شورای فرهنگ عمومی استان با حضور هیات رییسه شوراهای فرهنگ عمومی در شهرستان ها و همچنین اعضای شورای فرهنگ عمومی استان در اهواز تشکیل شد.