پردیس - ایرنا - نماینده مردم حوزه انتخابیه تهران در مجلس شورای اسلامی و معین شهرستان پردیس گفت: اندیشکده توسعه و اقدام پردیس، پژوهش، کارهای اجرایی و آموزشی انجام نمی‌دهد بلکه از سبد پژوهش‌های گذشته این شهرستان که خاک می خورند استفاده و از این گزارش‌ها در قالب اندیشکده بهره‌برداری کرده تا گزارش‌های مختلفی را در چارچوب سیاستگذاری به مقامات عالی رتبه ارائه دهد.

به گزارش ایرنا، محتبی زارعی شامگاه یکشنبه در آیین رونمایی از پوستر اندیشکده توسعه و اقدام پردیس در جمع معتمدان و فعالان این شهرستان اظهار داشت: طی ۱۰ تا ۲۰ روز گذشته جلساتی برگزار، هماهنگی هایی صورت گرفت و به گروه هایی تقسیم شد و در قالب گروه های تخصصی فعالیت‌های این اندیشکده برنامه‌ریزی و پس از این نشست به صورت رسمی فعالیت آن آغاز می شود.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: ساختارها همچنان نهایی شده و ساختار آن مانند کمیسیون های چندگانه مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام است و این فعالیت‌ها و گزارشات توسط این پژوهشکده از دل پردیس به بیرون خواهد آمد و در این راستا تلاش داریم تا نقطه زنی و فعالا حوزه‌های مختلف پردیس در قالب اندیشکده توسعه و اقدام این مسیر را رو به جلو طی کنیم.

مشکلات شهرستان پردیس با وزرا یا رئیس جمهور مطرح می شود

زارعی با بیان اینکه محدودیتی در فعالیت و نامه‌نگاری وجود ندارد و باید این مسیر چهارساله عقلانی باشد، توضیح داد: در طی ماه باید تعداد بالایی گزارش از بخش‌های بهداشت، سلامت، عمرانی، حمل‌ونقل، و غیره از پردیس خارج و این گزارش ها منتشر شود و بنده نیز وظیفه پیگیری دارم و این موارد را در تذکری که پشتیبان آن مردم پردیس هستند به وزرا و یا رئیس جمهور اعلام خواهیم کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این تذکرات باید به صورت کتبی، نطق و یا شفاهی باشد اما وعده می دهم صدای پردیس را به تمام ایران برسانیم و اگر لازم باشد و وزیری کوتاهی کرد باید به نام پردیس استیضاح شود.

نماینده معین با هدف خدمات رسانی بهینه برای هر منطقه انجام تعیین شده است
وی ادامه داد: در این دوره مجلس ۳۰ نماینده قراری گذاشته و مقرر شد ۲۲ منطقه تهران بین ۳۰ نفر نماینده تقسیم و هر منطقه معین خود را شناخت اما نماینده های دیگر منعی برای ورود به شهرستانها و حوزه های مختلف برای سرکشی و پیگیری امورات نخواهند داشت.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: در اسلامشهر مراسم ریل گذاری متروی این شهرستان با حضور نمایندگان تهران برگزار شد اما در گذشته تصور می شد نمایندگان فقط شان ملی دارند و باید از نمایندگی به دور باشند و اگر قرار بود نمایندگان نمایندگی نداشته باشند، قانونگذار نباید ۳۰ نماینده را برای این حوزه مشخص می کرد و فقط هر چهار سال یکبار معارفه نمایندگان را برگزار می کرد.

نماینده مجلس شورای اسلامی معین ویژه شهرستان پردیس گفت: امسال نمایندگان مناطق معین خود را پیدا کرده و افتخار دارم معین مردم پردیس و حومه باشم و تمام نمایندگان نیز می توانند مداخله کرده و قدرت مطالبه گری نظارتی این حوزه را بالا ببرند.

زارعی با بیان اینکه پردیس نظام مسائل و اولویت هایی دارد و اگر اشراف و اولویتی نداشته باشیم کاری را نمی توانیم انجام بدهیم، عنوان کرد: برخی مسائل شهرستان مانند مترو بلندمدت، پیگری اسناد مالکیتی شهر بومهن، آب آشامیدنی و غیره میان مدت و پیگیری برای رفع مشکلات حمل و نقل عمومی، تحویل فوری اتوبوس‌ها و غیره کوتاه مدت خواهد بود.
رفع مشکل حمل و نقل حوزه های انتخابیه در دستور کار قرار دارد

نماینده معین پردیس در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مشکلاتی که مردم اسلامشهر متحمل شدند باید جبران شود زیرا ۲۰ هزار میلیاردریال هزینه های شهری صرف متروی این شهر شد اما این پروژه ملی است و پردیس نیز همینگونه است زیرا شهرهای اقماری تهران روزانه تردد های بسیاری به تهران و بلعکس دارند.

زارعی ادامه داد: متروی پردیس بلند مدت است اما وضعیت حمل و نقل این شهرستان بسیار مشکل دارد به همین دلیل طی دیدار با رئیس جمهور پیگیری‌ها برای تحویل فوری اتوبوس‌های خریداری شده انجام شد و رئیس جمهور قرار بود التیماتومی در این خصوص بدهد اما هفته پیش متوجه شدیم اشکالی در دستور وجود داشت که اصلاح کرده و پیگیر دریافت آن هستیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: ۵۰ دستگاه اتوبوس کار حمل و نقل شهروندان را تا احداث متروی انجام می دهد و نکته مهم دیگر این است که وضعیت اتباع بیگانه در شهرستان پردیس باید ساماندهی شوند و با حضور و همراهی مدیران، اتحادیه‌ها، اصناف، بازاریان و غیره این مشکلات پیگیری خواهد شد.

شهرستان پردیس با جمعیتی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.