حسین اسماعیلیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در مجموع سه هزار و ۷۰۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب مشهد تا کنون اجرا شده و این طرح ۸۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی اضافه کرد: مناطق محدودی در شمال شرق مشهد باقی مانده که به علت وضعیت زمین امکان اتصال به تصفیه خانه های موجود را ندارد و برای این مناطق تصفیه خانه جدیدی در محدوده طبرسی شمالی در حال ساخت است و با اتمام آن شبکه فاضلاب در این مناطق نیز اجرا خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: پنج تصفیه خانه فاضلاب در مشهد به ظرفیت ۲۶۳ هزار متر مکعب در شبانه روز فعال است که با بهره برداری از طرح ارتقای تصفیه خانه پرکند ۲ در سال جاری این ظرفیت به ۲۸۳ هزار متر مکعب افزایش یافته است.
اسماعیلیان افزود: به دلیل نیاز مبرم کلانشهر مشهد به افزایش ظرفیت تصفیه فاضلاب، سه تصفیه خانه فاضلاب جدید با مجموع ظرفیت ۲۲۰ هزار مترمکعب در شبانه روز با ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در حال ساخت است.
وی ادامه داد: موضوع جمع آوری و تصفیه فاضلاب، یک امر حیاتی و اساسی در زمینه حفظ محیط زیست است و خروجی پساب تصفیه خانه های فاضلاب این شرکت با استاندارد لازم جهت رهاسازی در رودخانه و یا برای مصارف صنعتی و کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد.
به گزارش ایرنا، ارائه خدمات آب و فاضلاب در کلانشهر مشهد و روستاهای این شهرستان بر عهده شرکت آب و فاضلاب مشهد است که به صورت مستقل از شرکت آبفای خراسان رضوی مدیریت می شود.
ساخت شبکه جمع آوری فاضلاب مشهد از سال ۱۳۷۳ آغاز شده است.