به گزارش ایرنا، حسن خیریان پور روز یکشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مازندران در ساری، یکی از برنامههای مهم برنامه توسعه هفتم را توجه به اشتغال و کاهش نرخ بیکاری دانست و گفت: طبق آخرین بررسیهای مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری استان به ۵.۱ درصد کاهش یافته است.
وی با اظهار اینکه از نظر کاهش نرخ بیکاری دومین استان کشور هستیم، گفت: سال گذشته از سهمیه اشتغال استان ۱۱۸ درصد محقق و منجر به کاهش نرخ بیکاری شده است.
معاون استاندار مازندران با بیان این که، در سال جاری نیز ۴۴ هزار شغل در استان پیش بینی شد، افزود: بیشترین شغل برای فارغ التحصیلان دانشگاهی در نظر گرفته شد و ۲۵ هزار نفر مربوط به این قشر است.
خیریان پور تصریح کرد: در سال جاری تاکنون ۲۵ هزار شغل در استان ایجاد شد که دستکم ۵۵ درصد از مجموع تعهد دستگاه های اجرایی را شامل میشود.
مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارد که حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند.
از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.
بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل با حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال است در کنار آن ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستانهای ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند. مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.