تهران- ایرنا- بسته اخبار اجتماعی ایرنا در بیستم آبان به واردات ۵۰۰ هزار دوز واکسن پنتاوالان،کاهش ۹۹درصدی آتش‌سوزی درتهران،ضرورت مشارکت دستگاه‌ها برای جوانی جمعیت، تعیین تکلیف معترضان آزمون کیفیت‌بخشی،بررسی وضعیت سالمندی جمعیت کشور،جلوگیری از ۶ هزار سقط با طرح نفس،رسیدگی به پرونده چای دبش،اعزام ۶ هزار سرایدار جدید به مدارس،آموزش هوش مصنوعی در دبیرستان‌های شبانه‌روزی و مازوت سرطان زاست پرداخته است.

در بسته خبری پیش رو مهمترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته را باهم مرور می‌کنیم ،امروز سرویس جامعه خبرگزاری ایرنا با اخبار مختلفی از حوزه اجتماعی ایران همراه بود که گزیده این اخبار را می‌توانید در ادامه بخوانید.

مازوت سرطان‌زاست/هوای پاک حق طبیعی هر انسان

عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد با اشاره به تبعات منفی سوخت مازوت بر سلامت انسان گفت: در مناطقی که از مازوت به‌عنوان سوخت استفاده می‌شود، میزان ابتلا به سرطان‌های ریه، مثانه و دستگاه گوارش به‌طور قابل‌ توجهی بیشتر از سایر مناطق است.

مریم فاضلی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا با اشاره به تصمیم دولت چهاردهم مبنی بر توقف مازوت سوزی در نیروگاه‌های سه استان البرز، مرکزی و اصفهان اظهار داشت: پژوهش‌های علمی نشان داده‌اند که سوختن مازوت موجب آزاد شدن ذرات معلق و آلاینده‌های شیمیایی خطرناکی همچون هیدروکربن‌های چندحلقه‌ای آروماتیک و فلزات سنگین می‌شود.

وی با بیان اینکه این ذرات خطرناک وقتی به بافت‌های ریه و دیگر ارگان‌های بدن نفوذ می‌کنند، می‌توانند موجب تغییرات ژنتیکی و جهش‌های سلولی شوند، افزود: این ترکیبات که به‌عنوان مواد سرطان‌زا شناخته می‌شوند، با ایجاد اختلالات در سلول‌ها، زمینه‌ساز بروز سرطان‌های مختلف، به‌ویژه سرطان ریه می‌شوند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

هیچ مجوزی برای فعالیت مدارس مسجد محور صادر نشده است

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش از مساجد به عنوان پایگاههای فرهنگی و اجتماعی برای تربیت نسل آینده یاد کرد و گفت: هیچ مجوزی برای فعالیت مدارس مسجدمحور صادر نشده است.

مجلس یازدهم سال گذشته در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی موضوع ایجاد مدارس مسجدمحور را پیگیری کردند اما به تصویب نهایی نرسید.

با این وجود طی ماههای گذشته، شهروندان در فضای مجازی شاهد تبلیغ برخی مدارس غیردولتی با مضمون مدارس مسجد محور هستند؛ حتی فهرستی از این مدارس نیز با اسامی و مشخصات مدرسه اعم از نشانی و شماره تماس و اطلاعات مربوط به پایه تحصیلی دانش آموزان در شبکه های اجتماعی و پایگاههای اینترنتی منتشر شده است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

کودکان بیمار ایرانی به دلیل تحریم‌های دارویی جان خود را از دست می‌دهند

وزیر دادگستری با محکوم کردن تحریم‌های ناعادلانه آمریکا و کشورهای غربی علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: کودکان ایرانی سال‌ها قربانی جنگ، تجاوز و تحریم‌های ناعادلانه ایالات متحده آمریکا و متحدانش بوده‌اند و سالانه تعدادی از کودکان ایرانی را که دچار بیماری‌هایی نظیر سرطان، تالاسمی یا بیماری پروانه‌ای هستند فقط به دلیل تحریم‌های ناعادلانه در تهیه دارو جان خود را از دست می‌دهند.

امین حسین رحیمی که برای شرکت در کنفرانس بین‌المللی پایان دادن به خشونت علیه کودکان به کلمبیا سفر کرده بود، در حاشیه این کنفرانس با «نجات مولا مجید» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در موضوع خشونت علیه کودکان دیدار و گفت‌وگو کرد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

استیلی، روشن و شمس سفیران مدرسه‌سازی شدند

حمید استیلی، حسن روشن و حسین شمس سه چهره مردمی و قهرمان ملی فوتبالیست در آیین یادبود شهید حاج قاسم سلیمانی، نشان و عنوان سفیر مدرسه‌سازی را ریافت کردند.

به گزارش وزارت آموزش وپرورش،آیین اختتامیه سومین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس «یادبود شهید حاج قاسم سلیمانی» با حضور رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، حسن روشن، حسین شمس و حمید استیلی پیشکسوتان فوتبال، خدیجه نیزاری و ابوالفضل هندویان خیرین مدرسه‌ساز و محمدرضا جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه‌ساز در اردوگاه شهید باهنر روز یکشنبه برگزار شد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

واردات ۵۰۰ هزار دوز واکسن پنتاوالان به کشور

سازمان غذا و دارو اعلام کرد: ۵۰۰ هزار دوز واکسن پنتاوالان وارد کشور شده و پس از شناسه‌گذاری، جهت توزیع در مراکز بهداشتی کشور به معاونت بهداشتی وزارت بهداشت تحویل داده شد، این اقدام در پی لغو پروازها که به دلیل مشکلات حمل‌ و نقل به تعویق افتاده بود، انجام شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو؛ این واکسن‌ها با هدف تقویت برنامه‌های بهداشتی و واکسیناسیون کشور در نظر گرفته شده‌اند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

کاهش ۹۹ درصدی آتش‌سوزی در مناطق چهارگانه تهران

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان تهران با اشاره به وقوع پنج مورد آتش سوزی در نیمه نخست امسال در مناطق تحت مدیریت این اداره کل گفت: وسعت آتش‌سوزی در مناطق چهارگانه تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان تهران نسبت به مدت مشابه در چهار سال گذشته حدود ۹۹ درصد کاهش داشته است.

فرهاد زندی با اشاره به اینکه افزایش تجهیزات اطفای حریق نیروهای یگان حفاظت در دستور کار است افزود: از ابتدای سال تاکنون تجهیزات اطفای حریق، تجهیز و احداث ایستگاه آتش نشانی در مناطق چهارگانه، اجرای یک سری برنامه‌ ها و آموزش‌ها، موجب شد که از ۶ ماه نخست امسال تاکنون فقط پنج مورد حریق و عملیات اطفای حریق در مناطق چهارگانه استان تهران انجام شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

ضرورت مشارکت همه دستگاه‌ها برای جوانی جمعیت/پایه و اساس دانشگاه، نیروی انسانی است

وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر مشارکت همگانی در تحقق جوانی جمعیت در کشور، گفت: جوانی جمعیت به تنهایی با اقدامات وزارت بهداشت محقق نمی‌شود بلکه همه دستگاه‌ها از جمله صدا و سیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید مشارکت کنند.

محمدرضا ظفرقندی در آیین تکریم و معارفه رئیس و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه در نظام سلامت، شبکه ارزشمند بهداشت و درمان فعالیت دارد، افزود: کمتر جایی در کشور است که شبکه‌ای وسیع و گسترده همانند شبکه بهداشت و درمان داشته باشد و از این ظرفیت باید در تحقق جوانی جمعیت بیشتر استفاده کنیم تا شاهد جوانی، رونق تولید، نشاط و زندگی در کشور باشیم.

وی اساس و پایه دانشگاه و سلامت را نیروی انسانی دانست و با تاکید بر تکریم نیروی انسانی، گفت: احترام و شنیدن دغدغه‌ها و مشکلات نیروها از دورترین نقطه هر دانشگاه که بهورز است تا اساتید، پرستاران و همه اقشار دانشگاه مهم است و تا حد امکان باید مشکلات آنها برطرف شود، البته به دلیل محدودیت‌های کشور ممکن است برخی خواسته‌ها قابل تحقق نباشد که باید توضیحات لازم ارائه شود اما خیلی از کارها قابل انجام است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

پوشش ۹۵ درصدی جمعیت روستایی در برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه که از سال ۱۳۷۲ در راستای کاهش فقر در حال اجراست، اعلام کرد که هم‌اکنون ۹۵ درصد جمعیت روستایی با حدود ۴۵۰ هزار فرد دارای معلولیت و ۹ درصد جمعیت شهری در محلات محروم و حاشیه‌نشین شهری با نزدیک به ۱۰۰ هزار فرد دارای معلولیت تحت پوشش این برنامه قرار دارند.

فاطمه عباسی با بیان اینکه برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه، برنامه توسعه‌ای برای ارائه خدمات توانبخشی، کاهش فقر، برابرسازی فرصت‌ها و فراگیرسازی اجتماعی همه افراد دارای معلولیت است، اظهار کرد: این برنامه از طریق تلاش‌های مشترک خود افراد دارای معلولیت، خانواده‌های آنان، سازمان‌ها و جوامع و سایر خدمات دولتی و غیردولتی به ویژه در زمینه سلامت، آموزش، معاش و امور اجتماعی انجام می‌شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

ارزیابی «میزان موفقیت قانون جوانی جمعیت» کلید خورد/تمایل به مهاجرت بررسی می‌شود

سه سال پس از اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، موسسه تحقیقات جمعیت کشور میزان موفقیت این قانون در بهبود شاخص های جمعیتی بویژه رشد موالید و نرخ جایگزینی جمعیت را در قالب یک پیمایش ملی مورد بررسی قرار می‌دهد.

محمدجواد محمودی در نشستی با موضوع جمعیت که در خبرگزاری جمهوری اسلامی برگزار شد، از سه طرح ملی تحقیقاتی این موسسه خبر داد و اعلام کرد: این سه طرح شامل «ارزیابی اثرگذاری مشوق‌ها و تسهیلات اقتصادی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت»، «بررسی تمایل مهاجرت به خارج از کشور در ایران» و «مطالعه ساختار و کارکرد خانواده ایرانی» است.

وی در این گفت و گو با بیان اینکه در راستای تحقق اهداف اسناد بالادستی از جمله سیاست‌های کلی جمعیت و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مؤسسه تحقیقات جمعیت کشور چندین طرح کلان ملی را با هماهنگی و همکاری ستاد ملی جمعیت در قالب «طرح کلان ملی جوانی جمعیت» در شورای عالی عتف مطرح کرد و در سال ۱۴۰۲ به تصویب رساند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

آموزش هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال در دبیرستان‌های شبانه‌روزی

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش یک مهارت با اجرای طرح خوداتکایی در دبیرستان‌های شبانه‌روزی و آموزش مهارت‌های نرم مانند هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال در حال اجراست.

سید مصطفی آذرکیش در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور، به تبیین رویکردها و فعالیت‌های معاونت آموزش متوسطه در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ پرداخت و اظهار داشت: توسعه عدالت آموزشی، تقویت مهارت آموزی و ارتقای کیفیت آموزشی اولویت های اصلی این معاونت براساس اسناد فرادستی در سال تحصیلی جدید بوده که توسط معاونت آموزش متوسطه برای اجرایی سازی در سامانه برنامه ریزی وزارتخانه لحاظ شده است.

وی با تاکید بر توسعه عدالت آموزشی و لزوم اجرای آن تصریح کرد: تقویت مدارس شبانه روزی و روستایی با اجرای دو طرح کارآمد پویش جهاد علمی و ارتقای صلاحیت‌های حرفه‌ای و تخصصی مدیران و معاونان دبیرستان‌های شبانه‌روزی و روستایی در راستای اجرایی سازی عدالت آموزشی از برنامه‌های این معاونت است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

پلمب دو داروخانه متخلف در سراوان

در بازرسی کارشناسان معاونت غذا و دارو از داروخانه های شهرستان سراوان، دو باب داروخانه به علت عدم رعایت قوانین و مقررات پلمب شدند.

به گزارش سازمان غذا و دارو ، این سازمان اعلام کرد: در پی بازرسی‌های انجام شده توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دو داروخانه در شهرستان سراوان به دلیل عدم ثبت اطلاعات خرید و فروش اقلام دارویی در سامانه اصالت سنجی تیتک سازمان غذا و دارو پلمب شدند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

معترضان آزمون کیفیت‌بخشی تا پایان آذرماه تعیین تکلیف می‌شوند

مدیرکل هیأت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش گفت: اعتراضات مربوط به مشاغل کیفیت بخشی (مربی امور تربیتی، مربی تربیت بدنی و مشاور)، تکمیل ظرفیت ثانویه یا بند ۲ و داوطلبان بهزیستی به زودی پاسخ داده و این افراد تا پایان آذرماه تعیین تکلیف می‌شوند.

رضا روستایی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور اظهار کرد: اغلب پرونده های داوطلبان کد ۱۹ آزمون استخدام آموزگاری، دبیری و هنرآموز و کد ۵ دانشگاه فرهنگیان با رأی مثبت تعیین تکلیف شد.

وی افزود: پرونده های حدود ۲۷ هزار داوطلب مربوط به آزمون های استخدامی فرزندان ایثارگر، سرایدار و خدمات، دانشجومعلمان دانشگاه شهید رجایی و تکمیل ظرفیت آزمون های استخدامی بررسی شدند که کاری بزرگ بود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

ابتلای ۴۵ میلیون نفر به زخم پای دیابتی در دنیا/ ضرورت ایجاد شبکه درمان زخم

رئیس جهاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر یازدهمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت گفت: سالانه ۴۵ میلیون نفر در دنیا درگیر زخم پای دیابتی و ۳۰ درصد نیز منجر به مرگ و میر می‌شوند.

سیدمهدی طبایی در یک نشست خبری که در پژوهشکده زخم برگزار شد، افزود: بروز زخم های ناشی از بیماری ها از جمله دیابت از جنبه های سلامتی مورد توجه است و اثرات زیان باری در حوزه های اجتماعی و اقتصادی دارد.

وی اظهارداشت: سیستم ها و روش های جدیدی برای مدیریت زخم ها ناشی از تصادفات، سوختگی ها ، دیابت و جنگ ها وجود دارد که با برگزاری یازدهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت(۳۰ آبان در دانشگاه شهید بهشتی) جدیدترین روش ها ارایه می شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

سال ۱۴۸۰ از هر چهار ایرانی ۲ نفر سالمند هستند

معاون بهداشت وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وضعیت سالمندی جمعیت کشور، گفت: با ادامه روند کنونی، در سال ۱۴۸۰ جمعیت ایران ۴۲ میلیون نفر می‌شود، که از هر چهار نفرشان دو نفر سالمند است.

علیرضا رئیسی در نشست خبری اولین رویداد ملی نفس با بیان اینکه همکاری بسیج و وزارت بهداشت سابقه دیرینه دارد، افزود: یکی از اولویت های وزارت بهداشت موضوع جوانی جمعیت است و مهمترین نکته ای که نیاز است قبل از آمار و عملکرد بدانیم، تبیین موضوع است.

وی با بیان اینکه در طول یکسال در کشور، حدود ۴۵۰ هزار مرگ داریم، گفت: در حال حاضر تعداد تولد در کشور سالانه یک میلیون است و با حساب تعداد مرگ، در حقیقت سالانه ۵۵۰ هزار نفر به جمعیت کشور اضافه می شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

نرخ جذب خالص پایه اول ملاک بازماندگی از تحصیل/برخی کودکان دچار فقر یادگیری هستند

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نرخ جذب خالص پایه اول ملاک اصلی بازماندگی از تحصیل است، گفت: این شاخص از تقسیم تعداد دانش‌آموزان ۶ سال تمام ثبت‌نام‌شده ایرانی به همه کودکان ۶ سال تمام ایرانی به دست می‌آید.

رضوان حکیم‌زاده در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل استان های سراسر کشور گفت: بر اساس سیاست‌های معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، برنامه سالانه با همکاری استان‌ها تدوین شده است.

وی افزود: این همکاری می‌تواند برنامه‌هایی با قابلیت عملیاتی در کف میدان مدرسه ارائه دهد زیرا هر اندازه که سیاست‌گذار به آخرین حلقه اجرا نزدیکتر باشد و درک بهتری از میدان مدرسه داشته باشد، به همان نسبت احتمال موفقیت برنامه‌ها بیشتر خواهد شد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

پرونده چای دبش در دادگاه ویژه جرایم اقتصادی رسیدگی می‌شود

رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به طرح پرونده چای دبش در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی، گفت: حکم این پرونده به دلیل اینکه در دادگاه ویژه رسیدگی می‌شود، قطعی و لازم‌الاجرا است.

علی القاصی مهر درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده چای دبش افزود: دستگاه قضایی در مقابله جدی با فساد و مفسدان اقتصادی در دوره تحول و تعالی در چارچوب موازین قانونی و فضایی کاملا آرام و با رعایت جوانب قانونی و به دور از جنجال‌های رسانه‌ای و با رعایت حفظ آبرو و حیثیت افراد، بدون اغماض به پرونده‌ها رسیدگی می‌کند.

وی افزود: احکام صادره در این حوزه حاکی از عزم جدی و قطعی قوه قضاییه و مسئولان قضایی و قضات در برخورد با جرایم کلان اقتصادی و مرتکبان این جرایم است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

سقط جنین از ترفندهای دشمن برای مقابله با مردم است/جلوگیری از ۶ هزار سقط با طرح نفس

هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفان، با بیان اینکه تعداد مراکز نفس تا سال ۱۴۰۴ باید به هزار مرکز افزایش یابد، گفت: سقط جنین از ترفندهای دشمن برای مقابله با مردم است.

نخستین رویداد ملی نفس با حضور خانواده های نفس در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد و سردار حسین معروفی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفان، در این رویداد از اینکه مراکز نفس از ترفند راهبردی دشمن برای جلوگیری از افزایش جمعیت جلوگیری می کنند و با این دشمنان می جنگند تشکر کرد و اظهار داشت: نگاه ما در خدمات دهی به مردم ایران، نه سیاسی و نه قومی و نه مذهبی است و همه وجودمان را تحت امر امام در طبق اخلاص می‌گذاریم و سد بلای مردم می‌شویم.

وی با بیان اینکه اثر مجاهدت بسیج را در دوران کرونا دیدیدم، گفت : اگر با توکل برخدا حرکت کنیم در طرح نفس هم موفق می شویم.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

۶ هزار سرایدار جدید به مدارس اعزام می‌شوند

سخنگوی آموزش و پرورش از آغاز فعالیت ۶ هزار سرایدار در آینده نزدیک در مدارس خبر داد و گفت: رایزنی با سازمان اداری و استخدامی کشور برای دریافت مجوز استخدام سرایداران جدید ادامه دارد.

علی فرهادی در جمع خبرنگاران درباره استخدام ۶ هزار نیروی سرایدار برای مدارس اظهار داشت: در آزمونی که اوایل امسال به صورت متمرکز توسط دولت برگزار شد، ۶ هزار سرایدار برای مدارس انتخاب و به آموزش و پرورش معرفی شدند که کارهای استخدامی این افراد در حال انجام است و به زودی به مدارس اعزام می‌شوند.

وی با یادآوری اینکه بیش از ۱۰ سال است که برای مدارس سرایدار و نیروی خدماتی استخدام نشده است، افزود: در این مدت تعداد زیادی از نیروهای موجود بازنشسته شدند که سبب کمبود سریدار در مدارس شده است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

محصولات فرآوری‌شده دارای نشان سیب سلامت را خریداری کنید

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به احتمال عرضه غذاهای حرام‌گوشت در برخی رستوران‌ها و فروشگاه‌های برخط تاکید کرد که نظارت بر حلیت این محصولات در حیطه مسوولیت نهادهای دیگر است و از مصرف‌کنندگان خواست تنها محصولات فرآوری‌شده دارای نشان سیب سلامت را خریداری کنند.

حسین رستگار افزود: نظارت بر حلیت و نوع گوشت‌های غیرفرآوری‌شده بطور مستقیم به سازمان غذا و دارو مربوط نمی‌شود.

وی ادامه داد:مسوولیت نظارت بر عرضه و رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیرفرآوری‌شده، به‌ویژه محصولات حیوانی، بر عهده نهادهایی نظیر سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستوران‌داران است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

اتصال ۷۴۰۰ مشاور املاک استان تهران به سامانه ثبت الکترونیک اسناد

رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول گفت: هفت هزار و ۴۰۰ مشاور املاک از ۲۱ هزار و ۴۰۰ مشاور که دارای پروانه معتبر هستند به سامانه ثبت الکترونیک اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور متصل شده‌اند و مابقی نیز در حال پیگیری و ساماندهی هستند.

علی القاصی مهر در نشست وبیناری شورای راهبری قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول با اشاره به اقدامات دادگستری کل استان تهران به‌منظور اجرای این قانون اظهار داشت: تلاش بر این است تا این قانون نیز مانند قانون شوراهای حل اختلاف به‌خوبی در سراسر کشور اجرا شود زیرا بسیار مهم و در عین حال دارای پیچیدگی‌های خاص است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

لزوم ایمن‌سازی جاده‌های کوهستانی و جلوگیری از حوادث ناشی از ریزش سنگ

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: جاده‌های کوهستانی کشور مانند جاده هراز و چالوس که از محورهای مهم و پر تردد محسوب می‌شوند؛ در فصول مختلف سال به ویژه در پاییز و زمستان با مشکلات جدی مواجه هستند.

سردار سید تیمور حسینی درباره لزوم ایمن‌سازی جاده‌های کوهستانی به منظور جلوگیری از حوادث ناشی از ریزش سنگ، افزود: یکی از تهدیدهای اصلی در این جاده، ریزش سنگ از دامنه‌های کوه و سقوط آن به سطح جاده است که به طور مستقیم تهدیدی برای جان مسافران و سلامت خودروها محسوب می‌شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

کاپ ۲۹ فرصتی برای محکومیت تحریم‌های غیرقانونی علیه محیط زیست ایران

پیش‌بینی سازوکارهای مالی برای کاهش تولید کربن و انتشار گازهای گلخانه‌ای در حالی به عنوان موضوع اصلی اجلاس تغییر اقلیم (کاپ ۲۹) انتخاب شده که ایران به دلیل اعمال تحریم‌های غیرقانونی آمریکا از دسترسی به فناوری‌ها و منابع مالی مورد نیاز در این زمینه محروم مانده‌است و قصد دارد از این فرصت برای محکوم کردن این روند ظالمانه استفاده کند.

سال ۱۹۹۲ میلادی برابر با سال ۱۳۷۱ خورشیدی، نمایندگان بیش از ۱۵۰ کشور در شهر ریودو ژانیرو برزیل دور هم جمع شدند تا درباره گازهای گلخانه‌ای ناشی از فعالیت‌های صنعتی تصمیم گیری کنند؛ در واقع دولت‌ها به این نتیجه رسیده بودند که فعالیت‌های بی‌ضابطه انسان تاثیر منفی بر عملکرد طبیعت و به دنبال آن بر زندگی و سلامت انسان‌ها دارد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

اگر قصد دنبال کردن اخبار گروه جامعه ایرنا به صورت کامل در حوزه‌هایی مانند محیط زیست، زنان و خانواده، رفاه و تأمین اجتماعی، حقوقی و قضایی، آموزش و پرورش، بهداشت و سلامت، هلال احمر، اورژانس، انتظامی و حوادث، بهزیستی، مسائل و آسیب‌ها و مدیریت بحران را دارید، پیشنهاد می‌کنیم هر روز سری به این سایت‌ https://www.irna.ir/service/society بزنید.