به گزارش ایرنا سید محمدرضا موالیزاده روز یکشنبه در نشست انجمن کتابخانههای استان گفتوگو را یکی از حلقههای گمشده توسعه برشمرد و اظهار کرد: گفتوگو آنطور که باید و شاید در سطوح اجتماعی انجام نمیشود؛ این در حالی است که تضارب آرا نقش موثری بر افکار و افزایش آستانه تحمل دارد.
وی از مدیران کتابخانهها خواست تا با دعوت از مفاخر علمی و فرهنگی، به ترویج آگاهی عمومی و نشاط اجتماعی در خوزستان بپردازند و افزود: خوزستان در حوزه صنعت و اقتصاد خلاصه نمیشود بلکه با وجود اقوام مختلف، پیشینه تاریخی و تمدنی باید در ابعاد فکری و معنوی خوزستان را معرفی و از دیگر ظرفیت های موجود آن بهرهبرد.
استاندار خوزستان با اشاره به ارتباط میان کتابخوانی و توسعه توضیح داد: توسعه زمانی اتفاق میافتد که انسان توسعه یافته وجود داشته باشد چراکه محور توسعه انسان است.
به گفته وی انسان توسعه یافته میتواند توسعه را در جامعه ایجاد کنید.
موالیزاده وجوه توسعه را در ۲ بخش سختافزاری و نرمافزاری تقسیمبندی کرد و افزود: باید هر ۲ وجه توسعه را مورد توجه قرار داد چراکه هیچکدام جای دیگری را نمیگیرد.
وی با اشاره به اهمیت توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی گفت: موضوع کتابخوانی باید به عنوان یک فرهنگ در جامعه رواج یابد و تبدیل به فرهنگ عمومی شود.
استاندار خوزستان با اشاره به استفاده از کتاب در کمک به اضطراب و افسردگی و افزایش آرامش و نشاط اجتماعی بیان کرد: کتاب باید بخشی از زندگی مردم جامعه شود هر چه کودکان و نوجوانان با کتاب ارتباط داشته باشند اثر تربیتی بیشتر بر آنها خواهد داشت و در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و برقراری نظم اجتماعی موثرتر واقع خواهد شد.