یاسوج-ایرنا- معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع انسانی دانشگاه علوم‌ پزشکی یاسوج اعلام کرد که «اقتصاد سلامت» را که از موضوعات و مقوله های مغفول مانده در بخش بهداشت و درمان است، با جدیث و به منظور افزایش میزان بهره وری و خدمات مطلوب‌تر به مردم، دنبال‌ خواهیم کرد.

اقتصاد سلامت: شاخه‌ای از علم اقتصاد است که به موضوعات مرتبط با کارایی، اثربخشی ارزش و رفتار در تولید و مصرف سلامت و مراقبت‌های بهداشتی می‌پردازد. با توجه به رشد روزافزون هزینه‌های نظام سلامت و محدودیت منابع موجود در نظام سلامت برای ارائه خدمات پزشکی، مدیران و برنامه‌ریزان نظام سلامت باید با اتکا به روش‌های علمی ضمن کنترل هزینه‌ها برای استفاده بهینه از منابع موجود، توافق‌نامه‌ای اتخاذ کنند

مجتبی عسکری که امروز یکشنبه با حکم سعید جاودان سیرت رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به عنوان معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع انسانی منصوب شد در جمع خبرنگاران به تشریح مهمترین برنامه ها و اولویت های کاری خود در این حوزه پرداخت.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع انسانی» در خصوص برنامه های آینده و اولویت های کاری خود اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی استان با داشتن حجم بالای نیروی انسانی، سطح بالای تعاملات اقتصادی و اجتماعی دارای پتانسیل های فراوانی در حوزه های مختلف است.
عسکری معتقد است که در ابتدای مسیر باید تلاش کرد که ضمن شناخت محدودیت ها، آسیب ها و موانع بتوان با تکیه بر نقاط مثبت سعی در رفع چالش ها و بهبهود شرایط گام برداریم.

وی در ادامه بیان کرد که مدیریت کسری بودجه جاری، مدیریت درآمدی، مدیریت منابع انسانی، شایسته سالاری و وفاق، توجه به اقتصاد درمان و افزایش درآمدی دانشگاه، خدمات رسانی به نقاط محروم با تکمیل پروژه ها از اولویت های این معاونت مهم و راهبردی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خواهد بود.

این مدیر حوزه سلامت و درمان در ادامه خاطر نشان کرد که حل مشکل نیروی انسانی از طریق اصلاح درخت سازمانی با رویکرد حل مساله و همچنین اصلاح بودجه ریزی و پیگیری مطالبات معوق محقق خواهد شد

وی یادآور شد که بسیاری از موضوعات در حوزه منابع انسانی نیاز به بازبینی و اصلاح دارند.


عسکری در ادامه ضمن تاکید بر حوزه رفاهیات بر اساس نگاه عادلانه و تعامل با دستگاه های فرا تشکیلاتی گفت: برنامه های خوبی در راستای تعامل با نهادها و سازمان های مختلف و برون سازمانی طراحی و در دستور خواهیم داشت.

وی تصریح کرد، استفاده بهینه از منابع و امکانات موجود در دانشگاه و ارتقای سطح کارایی و اثربخشی فعالیت های آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی دانشگاه از طریق به کارگیری رویکردها و اصول نوین مدیریتی می‌توان راهگشای ما در جهت بهبود شرایط باشد.
عسکری در پایان تاکید کرد، بهبود رفاه و معیشت اعضای هئیت علمی و کارکنان فارغ از هر نگاه سیاسی و منطقه ای مد نظر برنامه ریزی های آینده ما خواهد بود.