محمدباقر حاج کاظمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تخلفات در خصوص رعایت نکردن موازین و ضوابط بهداشتی، تخلف در عرضه مواد پروتئینی و کشتار و عرضه غیرمجاز فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی بوده است.
وی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون در سطح استان بیش از ۱۰ هزار و ۳۸۴ مورد بازدید بهداشتی از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی، مراکز گردشگری، رستوران ها، مراکز و رستورانهای بین شهری و جاده ای و همچنین خودروهای حمل فرآوردهها توسط ناظران بهداشتی دامپزشکی انجام شد.
این مسوول ادامه داد: در این بازرسی ها ۱۶۱ هزار و ۴۵۱ کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی و پروتئینی توسط ناظرین بهداشتی دامپزشکی ضبط و از آن میزان پس از نمونه برداری و انجام آزمایشها و بررسی های تخصصی دامپزشکی ۵۷ هزار و ۹۲۸ کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم سازی شد.
وی اظهار داشت: در این مدت، ۷۴۳ مورد غیر بهداشتی مشاهده و از ۴۵۸ مورد از فرآورده های خام دامی نمونه برداری و به آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان زنجان ارسال شد.
مدیر کل دامپزشکی استان زنجان ادامه داد: با توجه به اهمیت تضمین امنیت و سلامت سفره غذایی افراد جامعه، نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، عرضه و بسته بندی فرآورده های خام دامی و رستوران ها در سطح استان زنجان با شدت و کیفیت ادامه خواهد داشت.
وی اضافه کرد: شهروندان مواد پروتئینی مصرفی شامل گوشت، مرغ، ماهی و تخم مرغ را از مراکز معتبر که دارای مهر دامپزشکی و برچسب تاریخ انقضا، محل تولید و شرایط نگهداری است، خریداری کنند.
حاج کاظمی خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن ۱۵۱۲ ادارات دامپزشکی استان زنجان تماس برقرار کنند و مورد تخلف را جهت رسیدگی اطلاع دهند.