حسین ذبیحی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این کمکها که از سوی نیکوکاران و مراکز نیکوکاری فعال در شهرستان جمعآوری شده و در حوزههای رفاهی و خدماتی به نیازمندان و خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) اختصاص یافته است.
وی یادآور شد: از این مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال بهصورت مستقیم به کمیته امداد ساوه تحویل داده شده که ۷۰ میلیارد ریال آن کمک نقدی و ۳۰ میلیارد ریال آن بهصورت غیرنقدی بوده است.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) ساوه یادآور شد: همچنین ۵۴۰ میلیارد ریال دیگر توسط ۳۳ مرکز نیکوکاری شهرستان جمعآوری شده است.
وی گفت: این میزان کمک در سطح شهرستان نشاندهندهی رشد فرهنگ نیکوکاری و مسئولیتپذیری اجتماعی در میان شهروندان است و با توجه به مشکلات اقتصادی و نیازهای رو به افزایش اقشار آسیبپذیر، مشارکت خیرین و نیکوکاران در این ابعاد نقش مهمی در کاهش فقر و ارتقاء رفاه اجتماعی دارد.
بیشتر بخوانید:
اتمام عملیات احداث مسکن مددجویی در ساوه نیازمند ۲۲۰ میلیارد ریال اعتبار است
ذبیحی یادآور شد: کمکهای نقدی و غیرنقدی خیران میتواند بخشی از هزینههای روزمره خانوادههای نیازمند را پوشش دهد و در تأمین ضروریات زندگی و ارتقاء سطح خدمات به این گروهها مؤثر باشد.
وی گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) و مراکز نیکوکاری وابسته در شهرستان، با مدیریت و سازماندهی مؤثر توانستهاند اعتماد خیرین را جلب کنند و این امر در رشد مشارکتهای مردمی و جمعآوری این مبلغ چشمگیر از کمکها نمود پیدا کرده و بهویژه نقش ۳۳ مرکز نیکوکاری فعال در شهرستان، در جذب و هدایت این کمکها به سمت مددجویان، شایان توجه است.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) ساوه یاداور شد: این مراکز با تمرکز بر نیازسنجی دقیق و هدفمند، کمکهای مالی و غیرنقدی را به بهترین شکل در اختیار نیازمندان قرار دادهاند.
وی افزود: با توجه به شرایط اقتصادی فعلی، تداوم این نوع حمایتها و توسعه شبکههای نیکوکاری اهمیت بسزایی دارد و با گسترش خدمات و افزایش کمکهای خیرین، میتوان شاهد کاهش بخشی از فشارهای اقتصادی بر اقشار آسیبپذیر جامعه بود.
ذبیحی ادامه داد: از سوی دیگر، تداوم این برنامهها نیازمند حمایتهای دولتی و هماهنگیهای بیشتر میان کمیته امداد، مراکز نیکوکاری و خیرین است تا کمکها به شکل هدفمند و موثرتر در اختیار نیازمندان قرار گیرد.
هم اکنون در شهرستان ساوه چهار هزار و ۷۰۰ خانواده تحت پوشش حمایتهای کمیته امداد امام خمینی(ره) است که ۷۵ درصد آنان در مناطق شهری و ۲۵ درصد در مناطق روستایی است.