اهواز - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی باید با سرعت انجام و عقب‌ماندگی در این حوزه جبران شود.

مجتبی ظفری پور روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: تاکنون یک هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال طرح مشاغل خانگی به بانک‌های عامل خوزستان معرفی شده که ۳۵ درصد این مبلغ معادل ۶۱۰ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شده است.

وی بیان کرد: سهم اعتبار مشاغل خانگی استان، ۲ هزار و ۳۳۰ میلیارد ریال برآورد شده که ۷۵ درصد آن معادل یک هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال به بانک های استان ابلاغ شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: تا کنون ۵۰ درصد تعهد اشتغال امسال دستگاه‌های اجرایی خوزستان معادل بیش از ۶۹ هزار شغل، محقق شده است و اگرچه از برنامه تعیین شده عقب هستیم اما معمولا وضعیت اشتغال استان در نیمه دوم سال روند بهتری خواهد داشت.

وی افزود: با وجود گذشت بیش از هشت ماه از سال جاری، انتظار می‌رود که دستگاه‌های اجرایی نسبت به تحقق اشتغال و ثبت در سامانه رصد اقدام لازم را انجام دهند؛ به عنوان مثال میزان تعهد اشتغال کمیته امداد، بنیاد برکت و بنیاد علوی در استان به ترتیب ۱۴ هزار، هفت هزار و ۲ هزار نفر بوده و تاکنون ۳۲، ۱۷.۶۹ و ۱۱.۵ درصد از این میزان محقق شده که آمار پایینی است.

ظفری‌پور عملکرد پایین برخی دستگاه‌های حمایتی استان را از دیگر عوامل موثر در آمار اشتغال استان دانست و گفت: انتظار می رود که بانک‌های استان در زمان باقیمانده تا پایان سال، تسهیلات لازم را در اسرع وقت به متقاضیان پرداخت کنند.

وی آخرین آمار نرخ بیکاری استان را ۱۳.۱ درصد عنوان کرد و افزود: متاسفانه بسیاری از جوانان استان تن به هر کاری نمی‌دهند و تمایل به فعالیت در ارگان‌های دولتی و شرکت‌ها را دارند که یک ضعف جدی به شمار می‌رود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: به دلیل نداشتن مهارت و تخصص کافی در استان، عرصه فعالیت برای نیروهای غیربومی فراهم می‌شود لذا باید مهارت آموزی در استان نهادینه شود.

بر اساس این گزارش تعهد اشتغال خوزستان در سال گذشته ایجاد ۶۳ هزار شغل بود که این میزان در سال جاری ۶ هزار مورد افزایش یافته است.