اکبر ابدالی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص بیان کرد: طی مدت یاد شده تعداد سه هزار و ۱۳۷ مورد پروانه صنفی در بخش فعالیتهای تولیدی و خدمات فنی و همچنین توزیعی و خدماتی با سرمایهگذاری حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال در استان قم صادر شد که ظرفیت اشتغال برای نزدیک به هشت هزار نفر را فراهم آورد.
وی با اشاره به جایگاه مهم فعالیتهای صنفی در قم به دلیل موقعیت خاص زیارتی آن و حضور سالانه میلیونها زائر که به خدمات متنوع صنفی نیاز دارند، افزود: در همین رابطه در این استان بیش از ۴۰ هزار پروانه کسب در بخشهای مختلف موجود است که خدمات مورد نیاز مردم را ارائه میدهند.
گفتنی است برای حمایت از فعالان در این بخش مهم اقتصادی، تسهیلات بانکی مورد نیاز آنان در قالبهای متنوع به متقاضیان پرداخت میشود و در این زمینه قم به دنبال جذب هرچه بیشتر اعتبارات ملی تعیین شده و پرداخت تسهیلات بیشتر به واحدهای صنفی فعال در استان است.
همچنین نظارت بر عملکرد اصناف موضوع مهم دیگری است که سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با همکاری اتاق اصناف استان با جدیت آن را پیگیری میکند و اقشار مختلف مردم نیز میتوانند هرگونه تخلف در حوزه فعالیت اصناف را به شماره ۱۲۴ گزارش کنند تا موضوع مورد نظر توسط بازرسان بررسی شود.
به طور کلی اصناف فعال در قم، تعامل مثبت و همکاری بسیار خوبی با مدیران بخشهای اجرایی استان برای مدیریت هرچه بهتر بازار و تامین نیازهای مردم دارند و بارها از جمله در شرایط شیوع ویروس کرونا این موضوع به اثبات رسیدهاست.