شهرری - ایرنا - ۴۰ حلقه چاه جذبی در راستای دفع آب‌های سطحی و باران در ناحیه سه بهشت زهرا (س) حفر شد.

به گزارش ایرنا از اعلام روز دوشنبه روابط عمومی سازمان بهشت زهرا (س)، عملیات حفر ۴۰ حلقه چاه جذبی در راستای دفع آب‌های سطحی و باران هر یک با گنجایش ذخیره ۲۰ متر مکعب آب در ناحیه سه آرامستان بهشت زهرا (س) اجرا شد.

️ این عملیات با هدف خدمت‌رسانی و تسهیل تردد زائرین اهل قبور و جمع‌آوری آب‌های سطحی و بارانی در معابر و خیابان‌های ناحیه سه بهشت زهرا (س)، تقویت سفره‌های زیرزمینی و حفاظت از محیط‌زیست انجام شد.

️ همچنین، حفر ۶ حلقه چاه جذبی دیگر نیز در دست اقدام است که با بهره‌برداری از آن‌ها، مشکل آب‌ماندگی در این ناحیه برطرف خواهد شد.

بهشت زهرا (س) بزرگترین آرامستان ایران و در جوار حرم امام خمینی (ره) در جنوب تهران واقع شده است، فعالیت این آرامگاه رسماً در سال ۱۳۴۹ خورشیدی آغاز و این آرامستان ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت که در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد.

بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را در خود جای داده است و روزانه به امور ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر از اموات رسیدگی می کند.

گلزار شهدای بهشت زهرا (س) مدفن ۳۴ هزار شهید گلگون کفن و چهار هزار شهید گمنام هشت سال جنگ تحمیلی، انقلاب و مدافعان حرم است.

وسعت بهشت زهرا(س) در حال حاضر ۴۲۴ هکتار بوده که در مجموع به ۱۶۴ قطعه تقسیم می‌گردد. حدود ۱۲ هکتار از وسعت بهشت زهرا(س) به دفن ابدان مطهر شهدا اختصاص داشته که در مجموع در ۱۴ قطعه این امر انجام پذیرفته است.