سیدمنصور میرابوطالبی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد در ۴۰ دوره آموزشی با مباحثی مانند کمکهای اولیه، امداد و نجات و موارد تخصصی آشنا شدند.
وی اظهار کرد: ۲۵ دوره از از دورههای آموزشی مذکور شامل کمکهای اولیه و آموزش همگانی، پنج دوره آمادگی در برابر مخاطرات، پنج دوره مهارتهای پایه داوطلبی و سه دوره تربیت مربی بوده است.
رییس جمعیت هلال احمر کاشان بیان کرد: قشرهای مختلف مردم از جمله دانشآموزان، کارمندان، کارگران، معلمان، نیروهای بسیجی و سربازان تحت پوشش در این دورههای آموزشی شرکت کردند.
میرابوطالبی گفت: همچنین امسال یک دوره کمکهای اولیه ویژه کارکنان وظیفه نیروهای مسلح برگزار شد که در آن ۳۰ نفر این آموزشها را فراگرفتند.
وی اظهار کرد: با توجه به رشد و فعالیت خانههای هلال احمر در محلهها، سطح دسترسی اقشار مختلف مردم به خدمات و دورههای آموزشی این نهاد در مناطق دور شهرستان و روستاها مهیا شده است.
رییس جمعیت هلال احمر کاشان بیان کرد: طرح «پنجرههای امید» با عنوان حامیان سلامت و کرامت یکی دیگر از برنامههای اجرا شده بهمنظور رفع نیازهای معیشتی، بهداشتی و درمانی با مشارکت خیران است که امسال یکهزار و ۶۰۰ نفر از اقشار آسیبپذیر کاشان خدمات حمایتی درمانی ویژه دریافت کردند.
میرابوطالبی افزود: همچنین امسال سه هزار بسته معیشتی و اقلام ضروری و چهار هزار بسته غذای گرم بین نیازمندان شهرستان توزیع شده است.
وی درباره افرادی که زیر پوشش حمایت های درمانی این جمعیت قرار دارند گفت: تاکنون بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال به بیماران سخت درمان (صعب العلاج) تعلق گرفته است.
شهرستان کاشان با جمعیت حدود ۴۰۰ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.