به گزارش ایرنا، پیرحسین کولیوند شامگاه دوشنبه در یادواره ۵۴ شهید امدادگر گلستان در گرگان اظهار کرد: جنایتهایی که این رژیم در غزه انجام میدهد بینهایت است و همه تصاویر پخش شده از رسانهها هم نمیتواند بازگوکننده گوشهای از آن باشد.
وی ادامه داد: بهعنوان مثال آنان با قساوت هر چه تمامتر یک ساختمان چند طبقه را با بمبهای سنگرشکن مورد حمله قرار میدهند و آسیب این بمب آنقدر زیاد است که علاوه بر نابودی کامل ساختمان، گودالی به عمق بیش از ۲۰ متر ایجاد میکند.
رییس جمعیت هلال احمر افزود: با وجود انجام این حمله ددمنشانه، صیهونیستها باز هم اجازه امدادرسانی به زخمیها و انتقال پیکر شهدا را نمیدهند و نیروهای مقاومت مجبور به حفر تونل برای کمکرسانی به زخمیها میشوند.
کولیوند ادامه داد: با وجود این شرایط سخت، باز هم امدادگران جمعیت هلال احمر ایران در خط مقدم امدادرسانی هستند و بیتوجه به بمبها و تیر و گلولهها، به یاری زخمیها میشتابند.
وی گفت: حضور امدادگران هلال احمر ایران در غزه به اندازهای درخشان بود که نماینده مستقر صلیب سرخ در لبنان تاکید کرد که ایران در جنگ غزه به صلیب سرخ آبرو داد و خوش درخشید.
رییس جمعیت هلال احمر بیان کرد: در یکی از اقدامات مهم برای امدادرسانی به مردم مظلوم و بیدفاع غزه و کمکرسانی به آنان، در مرز لبنان و سوریه یک سالن ۴۰ هزار متری که در گذشته کارخانه شرکت سایپا بود را با استفاده از تعداد قابل توجه آمبولانس اهدایی عراق و تجهیزات و داروهای مورد نیاز، به اردوگاه موقت پذیرش ۱۵۰ هزار آواره جنگی مجهز کردیم که چند ساعت قبل از شروع به کار، صهیونیستها این اردوگاه کمک رسان به زخمیها و آوارگان را با بمباران گسترده نابود کردند.
کولیوند ادامه داد: با این وجود، باز هم کوتاه نیامده و بیمارستان بعدی و بعدی را راه اندازی کردیم.
وی گفت: علاوه بر آن، صهیونیستها، بارها مانع کمکرسانی و ارسال دارو و تجهیزات ما به نوار غزه شدند و جلوی ورود امدادگران و پزشکان هلال احمر را به غزه گرفتند.
رییس جمعیت هلال احمر در ادامه به برگزاری یادواره شهدای امدادگر اشاره کرد و گفت: جلوگیری از تحریف و فراموشی تاریخ دفاع مقدس، یکی از مهمترین دلایل برگزاری یادواره شهدای امدادگر در کشور است.
کولیوند افزود: یکی از سرداران دفاع مقدس در حاشیه یک جلسه گفت که «شهدای امدادگر خیلی غریب و مظلوم هستند و کاش این جمعیت با برگزاری یک یادواره، رشادت آنان را بار دیگر به یاد نسل جوان بیندازند» که این هشدار، انگیزه ما برای برگزاری این یادواره در همه استانها بود.
وی بیان کرد: زمانی که تصمیم به برگزاری یادواره استانی شهدای امدادگر گرفتیم، تاکیدات رهبر معظم انقلاب در موضوع یادوارهها را مرور کردیم که نکات ارزشمند معظمله چراغ راه ما برای این مراسم است.
رییس جمعیت هلال احمر ادامه داد: یکی از اهداف این یادواره که در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب است، مقابله با جنگ نرم دشمنان با استفاده از ابزار رسانه و پرهیز از کلی گویی، حفظ اصالت این مراسمها، تثبیت خاطرات شفاهی و جلوگیری از فراموشی تاریخ است.
کولیوند گفت: شهدای امدادگر همانند دیگر ستارههای درخشان آسمان ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس با پیروی از آیه قران که تاکید دارد شهدا با خدا پیمان بستند و شهید شدند، گام به میدان جهاد گذاشتند و در ادامه این مسیر، افزون بر سه میلیون داوطلب جوان و گام دومی این جمعیت هم، همان مسیر پرنور و افتخار شهد را ادامه میدهند.
وی بیان کرد: بر همین اساس است که این امدادگران جوان آماده اعزام به هر کجای این جهان برای یاری رسانی به مظلومان هستند.
اجرای سرود شهدا، پخش کلیپ سکانس عاشقی شامل صحنههای رشادتهای امدادگران در هشت سال دفاع مقدس، اجرای گروه تئاتر مذهبی، رونمایی از چهار کتاب «شناسه سرخ»، «مردی برای همیشه»، «عروسی بهار نارنج» و «چشمهای بیبی» با موضوعات مربوط به شهدای امدادگر و همچنین تجلیل و تکریم خانوادههای شهدای امدادگر استان برنامههایی است در این یادواره به اجرا در خواهد آمد.
مسوول موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت گفت: مردم ایران از جمله گلستان در دوران نورانی حکومت امام راحل، کارستان کردند و قریب به ۵۰ هزار نفر جوان گلستانی با میانگین سنی ۲۱ سال به فرمان امام راحل لبیک گفته و برای استقلال و شرف کشور و بیرون راندن متجاوز جانفشانی کردند.
سردار نصرالله فتحیان اظهار کرد: مردم استان گلستان در دوران دفاع مقدس در لشکر ۲۵ کربلا حلقه زدند و با نثار خون چهار هزار شهید، ارادت و وفاداری خود را به امام راحل و انقلاب اسلامی اثبات کردند.
وی ادامه داد: گلستانیها بیش از ۴۰ سردار شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم بقا و استحکام کشور و سرافرازی ملت کردند.
فتحیان تصریح کرد: آخرین سردار شهید هم سردار مازندرانی فرمانده دلاور، خوشفکر، خوشتدبیر، دلسوز و فدایی ملت و ولایتمدار تیپ مردم پایه سپاه نینوا گلستان بود که هنوز بوی شهادتش در جامعه پراکنده است.
وی با اشاره به اینکه قریب به هزار نفر امدادگر، پرستار، راننده آمبولانس، پزشک عمومی و متخصص از شهرستانهای گلستان در جبهههای نبرد حضور داشتند، یادآور شد: حضور بهموقع و ایثار این قشر موجب میشد تا در آن زمان، یگانهای نظامی با کمبود نیرو مواجه نشوند.
فتحیان خاطرنشان کرد: هلالاحمر بزرگترین ظرفیت انسانی و اجتماعی کشور است.
وی تاکید کرد: سفره با برکت در هلالاحمر جمهوری اسلامی و در سراسر کشور برپاست و امروز به همت و تلاش مجاهدانه هلالاحمر گلستان و هدایت و راهبری دکتر کولیوند در حال انجام است.
وی افزود :هلالاحمر به عنوان بزرگترین سازمان مردم نهاد ملی و ظرفیت بزرگ انسانی کشور از اول انقلاب تا الان خدمات آن بسیار با ارزش و کم نظیر بوده به ویژه در دوران مدیریت فعلی در همه عرصه های بین المللی، عرصه های اجتماعی و سختی های ملت ایران و در همه حوادث کنار مردم بودند.
شهدای امدادگر در دوران دفاع مقدس نیز عازم جبهه شدند تا به آسیب دیدگان در جنگ خدمت رسانی کنند، آنها اخلاق و نوعدوستی را سرلوحه کارهای خود قرار دادند و برای درمان و نجات مجروحان، بدون اینکه اسلحه ای در دست داشته باشند جان خود را فدا کردند و در واقع کیف کمک های اولیه اسلحه آنها بود.