نوشهر- ایرنا- شهردار تنکابن از آغاز عملیات اجرایی پل طبیعت و پارک خطی ۲ هکتاری در این شهر خبر داد و گفت: این طرح که با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کلنگ‌زنی شد، پس از انجام فرایند اداری به محوریت رودخانه چشمه کیله و با هدف توسعه جذابیت‌های گردشگری تنکابن طراحی و در مرحله اجرایی قرار گرفت.

محمد ابراهیم‌ لاریجانی روز سه‌شنبه در تشریح مشخصات پل و آغاز عملیات اجرایی پل طبیعت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این زیرساخت تفریحی و گردشگری به عرض ۶ متر و به طول ۹۰ متر روی با اعتبار ۵۴۰ میلیارد ریال بر رودخانه چشمه کیله احداث می‌شود و این پروژه دارای یک پیاده‌راه و ۲ فضا برای راه‌اندازی محلِ پذیرایی نظیر کافه و رستوران است.

وی اجرای این طرح و دیگر طرح‌های مرتبط را در راستای تکمیل نقشه توسعه گردشگری تنکابن و منطقه نمونه گردشگری چشمه‌کیله عنوان کرد و افزود: ایجاد پل طبیعت با فضای پیاده‌روی و پذیرایی، پارک ۲ هکتاری برای محل اسکان و پذیرایی مسافر، محلی برای فروش صنایع دستی، تلفیق سنت و مدیرینته در قالب پل طبیعت و پل تاریخی چشمه‌کیله، سد لاستیکی برای ایجاد دریاچه پشت سد، گذر مشاهیر و چند طرح دیگر همگی جزو عناصر مهم نقشه گردشگری تنکابن هستند که بخشی از آن‌ها اجرا شده و بخشی دیگر نیز در مرحله کلنگ‌زنی قرار گرفته‌اند.

لاریجانی از تعریف حدود ۱۰ پروژه گردشگری در این شهرستان خبر داد و یادآور شد: ما رودخانه پرآبِ چشمه کیله با عرض ۱۱۰ متر را محوریت توسعه گردشگری تنکابن قرار دادیم. به همین دلیل از سه سال گذشته این رودخانه را به ۶ قطعه تقسیم کردیم، ۲ قطعه به پارک هنرمندان و عرضه صنایع دستی اختصاص یافت، در بخشی دیگر سالن آمفی تئاتر روبازی احداث و این فضا را به محل برگزاری رویدادها اختصاص دادیم، در قطعه دیگر پل چشمه کیله به سمت دریا نیز با نصب صد سردیس مفاخر و مشاهیر استان و کشور و شهر یک تفرجگاه فرهنگی ایجاد کردیم که به محلی رویدادهای گردشگری و ادبی تبدیل شد.

شهردار تنکابن همچنین از عملیات اجرایی احداث پارک خطی با مساحت ۲۰ هزار متر و با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال به عنوان دیگر ‌پروژه‌های گردشگری این شهر خبر داد و اضافه کرد: ایجاد جاذبه‌های مکمل و انسان‌ساخت در کنار طبیعت و تاریخی این شهر موجب جذب گردشگر و توسعه گردشگری منطقه می‌شود.

وی هدف از اجرای این طرح‌ها را تبدیل تنکابن از مسیر به مقصد گردشگری توصیف کرد و گفت: ایجادِ زیرساخت‌های گردشگری مکمل و زیرساخت‌های مرتبط با آن که پیرامون رودخانه چشمه‌کیله شکل گرفته موجب جذب گردشگر و افزایش نرخِ اقامت می‌شود.

لاریجانی تصریح کرد: در حال حاضر گردشگران زیادی برای خرید، تفریح یا تماشای جاذبه‌های طبیعی به تنکابن می‌آیند. اما نرخ ماندگاری عموم آنان بیش از نیم روز نیست. به همین دلیل با اتخاذ رویکردها و طرح‌های گفته شده به دنبال افزایش مدت زمان شب اقامت هستیم.

شهردار تنکابن اجرای این طرح‌ها را عاملی در جهتِ تنوع بخشی گردشگری و ایجاد جاذبه‌های مکمل دانست و افزود: این پارک ۲ هکتاری نیز با هدف ایجاد تفرجگاه و محل کمپ و اسکان مسافران و گردشگران در حاشیه رودخانه عملیاتی می‌شود.

وی با بیان این که احداث پارک یک هکتاری و ۲ هکتاری محلی برای محل عرضه محصولات غذایی و پذیرایی انجام می‌شود، اظهارکرد: همچنین شهرداری تنکابن ۳۰۰ متر پایین‌تر از این ۲ پارک و پل طبیعت مطالعات اجرای سد لاستیکی را هم آغاز کرده که طی چهار ماه آینده کلنگِ ساخت آن به زمین زده خواهد شد.