حسین جعفری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از ۱۰ مصدومی که به بیمارستان کوثر سنندج منتقل شدند، یک مصدوم به دلیل ترومای شکمی تحت عمل جراحی قرار گرفته و در بخش مراقبتهای ویژه این بیمارستان بستری است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی به ترخیص ۲۱ مصدوم از ۳۲ مصدوم بستری شده در بیمارستان شهید بهشتی قروه اشاره کرد و گفت: ۶ نفر در بخش جراحی این بیمارستان بستری هستند، ضمن اینکه یک مصدوم به سنندج اعزام شد و چهار بیمار در بخش بستری، درمان تکمیلی را دریافت می کنند.
به گزارش ایرنا، بر اثر واژگونی اتوبوس حامل زائران کربلا در روستای صندوق آباد شهرستان قروه، چهار نفر کشته و ۴۲ نفر دیگر زخمی شدند.
این اتوبوس که حامل زائران زنجانی بود قصد داشت از مسیر قروه به زنجان برود که در روستای صندوق آباد به دلیل لغزنده بودن جاده از مسیر منحرف و چپ کرده است.
جانشین پلیس راه کردستان در این ارتباط گفت: در حادثه واژگونی اتوبوس در مسیر صندوق آباد به دزج، ( محور فرعی سنقر به قروه ) چهار نفر در دم جان باختند.
سرهنگ عبدالملکی اظهار کرد: این اتوبوس از مبدا مهران در استان ایلام به سمت زنجان در حرکت بود که ساعت ۲۰:۴۰ شب دوشنبه دچار حادثه شد.
اورژانس کردستان هم در این مورد اعلام کرد به دنبال این سانحه تیم های امدادی عملیاتی شامل ۱۲ آمبولانس اورژانس و ۶ آمبولانس هلال احمر به محل حادثه اعزام شدند.
رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه راهور فراجا، علت اصلی حادثه واژگونی اتوبوس حامل زائران کربلا در جاده قروه را تخطی راننده از سرعت مطمئنه و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه در شرایط جوی نامساعد ذکر کرد و گفت: بارش باران لغزندگی سطح جاده، خطرات جادهای را دوچندان میکند.
سرهنگ بهروز خانپور روز سه شنبه در خصوص این حادثه گفت: در شامگاه دوشنبه، ۲۱ آبان ۱۴۰۳، در مسیر قروه به سنقر و در نزدیکی روستای صندوقآباد، یک دستگاه اتوبوس اسکانیا که ۴۲ زائر را از ایلام به مقصد زنجان جابهجا میکرد، به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه و شرایط بارانی و لغزنده جاده از مسیر خارج شده، با گاردریل برخورد، و واژگون شده و پس از طی ۱۰۰ متر در مسیر با کنده شدن سقف، متوقف شد.
وی افزود: راننده جوان ۲۹ ساله بهدلیل عدم رعایت سرعت مطمئنه نتواست کنترل اتوبوس را حفظ کند و این عدم کنترل، در کنار لغزندگی سطح جاده، منجر به وقوع این فاجعه شد.