به گزارش خبرنگار ایرنا محمد محمدیانفر روز سهشنبه در نشست خبری اظهار کرد: نکوداشت آیت الله شیخ محمدحسن خوسفی و آیت الله هردنگی، رویداد شب شعر ابن حسام، برپایی نمایشگاه آثار و دستاوردهای فرهنگی و تجلیل از مفاخر در قید حیات خوسف از مهمترین برنامههای شاخص در دستور کار است.
وی با اشاره به وجود فرهیختگانی همچون خاندان عبادی، شکوهی، محقق، راشد محصل و یوسفی در شهرستان خوسف افزود: اگر توسعه و پیشرفت اقتصادی بُعد سختافزاری تمدن ساز باشد، در جامعه کنونی فرهنگ و هنر نقش نرمافزاری را ایفا میکند.
سرپرست فرمانداری شهرستان خوسف گفت: تقدیم ۱۱۰ شهید، وجود بزرگان و فرهیختگان متعدد و بافتهای تاریخی زنده خوسف، خور و ماژان، ۱۰۳ اثر تاریخی ملی، وجود ظرفیت گردشگری تاریخی، طبیعی و مذهبی ویژگیهای منحصر به فرد باعث شده که شهرستان خوسف در جایگاه ویژه و ممتازی قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه شهرک شهید رحمانی خوسف با سرمایهگذاری خارجی ظرفیت بینظیری برای آینده شهرستان رقمزده است یادآور شد: با تکیه بر توانمندی نسل گذشته و کنونی، بدون شک آینده روشنی پیش روی شهرستان خوسف است.
محمدیانفر به عناب و گل نرگس به عنوان محصولات مزیت دار شهرستان خوسف اشاره کرد و گفت: خوسف به عنوان شهر ملی مله شناخته میشود و برای جهانی شدن این مهم اقدامات و پیگیریهای زیادی صورت گرفته است.
وی با اشاره به هفته فرهنگی خوسف از ۲۴ تا ۳۰ آبان ماه جاری ادامه داد: غبارروبی مزار ابن حسام، تجلیل از مفاخر در قید حیات خوسفی، برپایی نمایشگاه معرفی دستاورد و ظرفیتهای شهرستان از دیگر برنامههای این هفته است است.
خراسان جنوبی ۱۲ شهرستان دارد و خوسف در ۳۵ کیلومتری مرکز استان واقع شده است.