ایلام - ایرنا - معاون بازرسی و نظارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام گفت: بیشترین تخلف ثبت شده در سطح نانوایی‌های استان مربوط به عدم رعایت ساعت کاری است.

"مهدی کاکاخانی" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در ایلام، اظهار کرد: از ابتدای امسال تا هشتم آبان‌ماه، ۹ هزار و ۲۴۰ مورد بازرسی از نانوایی‌های سطح استان در قالب ۷۳ گشت مشترک انجام شده است.

وی افزود: در این رابطه نیز، ۱۵۴ پرونده به ارزش یک میلیارد ریال تشکیل شده است.

کاکاخانی با اشاره به اینکه کاهش وزن چانه نان و کم‌فروشی از جمله عمده تخلفات حوزه نانوایی‌ها است، تصریح کرد: بیشترین میزان تخلف ثبت شده در این بازرسی‌ها، مربوط به عدم رعایت ساعت کاری در سطح نانوایی‌های استان بوده است.

وی بیان کرد: در این بازرسی‌ها برخی از نانوایی‌ها علت عدم رعایت ساعت کاری خود را نداشتن و یا اتمام سهیمه روزانه آرد بیان کرده‌اند.

معاون بازرسی و نظارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام ابراز کرد: از ابتدای سال تا هشتم آبان، حدود ۶۷۰ مورد شکایت از طریق سامانه پاسخگویی به شکایات ۱۲۴ ثبت شده است.

کاکاخانی ابراز کرد: از این تعداد شکایت، به ۶۱۷ مورد رسیدگی و ۵۳ مورد نیز غیرمرتبط و غیرقابل پیگیری بوده است.

معاون بازرسی و نظارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام خاطرنشان کرد: هم‌استانی‌های عزیز ایلامی می‌توانند در صورت مشاهد هر گونه تخلف در سطح نانوایی‌های استان از طریق سامانه ۱۲۴ برای پیگیری و شکایات خود اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، ۷۵۴ واحد نانوایی در استان ایلام مجوز فعالیت دارند.

حدود ۲۸۰ واحد نانوایی در سطح شهر ایلام(مرکز استان) وجود دارد.

بربری، تافتون، لواش، سنگک، صَمون و ساجی از انواع نان‌های تولیدی در استان ایلام است.

ساعات پخت نان در نانوایی‌های استان در نیمه اول سال از ساعت ۵:۳۰ تا هشت صبح، ۱۰:۳۰ تا ۱۲ ظهر و ۱۶:۳۰ تا ۱۹:۳۰ عصر و در نیمه دوم سال از ساعت ۶:۳۰ تا هشت صبح، ۹:۳۰ تا ۱۲:۳۰ ظهر و ۱۶ تا ۱۸:۳۰ عصر تعیین شده است.