به گزارش ایرنا، مهدی میرجلیلی امروز چهارشنبه در مراسم جشن «همنفس قهرمان» اظهار کرد: خانواده کوچکترین و اساسیترین نهاد اجتماعی است و هرچه بنیان خانواده مستحکمتر باشد مودت و رحمت بیشتر است و برای اینکه بتوانیم این سنت حسنه را ترویج دهیم باید طبق فرمایشات مقام معظم رهبری یکسری برنامههای عملیاتی برنامهریزی کنیم. باید افکار عمومی جامعه را هر چه بیشتر به سمت و سوی سنت حسنه ازدواج و فرزندآوری ترغیب کنیم.
مسئول سازمان بسیج ورزشکاران با بیان اینکه بسیج یک نهاد مردمی و برخواسته از مردم برای خدمت به مردم است، خطاب به جمع حاضر عنوان کرد: شما قهرمانان الگوی جوانان هستید و عمل کردن شما به سنت حسنه ازدواج یک فرهنگ سازی را رقم میزند که آنها نیز به تشکیل خانواده بپردازند.
وی با اشاره به شعار هم نفس قهرمان اظهار کرد: اعتقادم این است که ورزشکار و قهرمان در میدان رقابت و ورزش تلاش می کنند و نفس نفس می زنند و خانواده آنها نیز در بیرون میدان رقابت، با او نفس نفس میزند که همان دعا و ذکر و توکل به خدا برای پیروزی است و همین باعث میشود که تلاش ورزشکار به منصه ظهور برسد و روی سکوی قهرمانی قرار بگیرد.
همچنین سردار قاسم قریشی جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: وجود بیش از ۵ هزار شهید از جامعه ورزش و ۳۱۳ مربی شهید در دوران دفاع مقدس و همچنین ۱۳۵ ورزشکار شهید مدافع حرم، گواهی بر این مدعاست که جامعه ورزش ایران همواره حامی و پاسدار مردم ایران بوده است.
سردار قریشی اظهار کرد: جامعه ورزش ایران اسلامی در عرصههای مختلف همچون دوران دفاع مقدس، کمک رسانی در هنگام سیل و زلزله و مقابله با ویروس منحوس کرونا همواره همراه و حامی مردم بوده است.
وی افزود: وجود بیش از ۵ هزار شهید از جامعه ورزش و ۳۱۳ مربی شهید در دوران دفاع مقدس و همچنین ۱۳۵ ورزشکار شهید مدافع حرم، گواهی بر این مدعاست که جامعه ورزش ایران همواره حامی و پاسدار مردم ایران بوده است.
سردار قریشی با بیان اینکه چنانچه در حوزه جمعیت و جلوگیری از پیری جمعیت، تدبیر عاجلی اتخاذ نشود و به اجرا در نیاید، طی سالیان آتی با مشکلاتی جدی در این حوزه مواجه خواهیم شد، گفت: شما ورزشکاران الگوی جامعه ما هستید و ما از شما میخواهیم که سفیران ما در طرح «ایران جوان بمان» باشید.
وی با بیان اینکه طرح «ایران جوان بمان» دارای زیر مجموعههایی همچون طرح نفس و طرح رویش امید است، گفت: در نتیجه اجرای طرح نفس به بیش از ۸ هزار زوج که تصمیم به سقط عمدی فرزند سالم خود را داشتند مشاوره ارائه شد که از این میزان ۶ هزار نفر از سقط منصرف شدند و فرزند آنها به دنیا آمد. همچنین در نتیجه اجرای طرح رویش امید (درمان زوجهای نابارور) طی ۴ سال گذشته دو هزار و ۵۰۰ نفر از افراد درمانشده، صاحب فرزند شدند.