خلیل احمد سلامی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: میزان تعهد ایجاد اشتغال سالجاری ۴۱ هزار و ۶۵۱ شغل بوده که از اردیبهشت ماه آغاز و تاکنون، ۱۸ هزار شغل با میزان تحقق ۴۳ درصد محقق شده است.
وی افزود: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با توجه به اینکه مسوولیت دبیرخانه کارگروه تخصصی اشتغال و سرمایهگذاری را بر عهده دارد، ماموریتهای مرتبط با اشتغال را هماهنگی و پیگیری میکند.
اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، متولی حوزه تعاون و ایجاد شرکتهای تعاونی، بسط و گسترش خرد جمعی کار و کار گروهی در سیستان و بلوچستان است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با اشاره به ابلاغ و اختصاص کمتر اعتبارات و تسهیلات به مشاغل خانگی و طرحهای اشتغالزایی در نیمه نخست سال، ابراز امیداری کرد که؛ قسمت عمدهای از تعهد اشتغال با افزایش پرداخت تسهیلات توسط نهادهای حمایتی برای جامعه هدفشان مانند بهزیستی، کمیته امداد، بنیاد برکت، بنیاد علوی و دستگاههای صنعتی از جمله صنعت و معدن، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و راهداری و حمل و نقل جادهای در نیمه دوم سال شاهد افزایش و محقق شدن کامل درصد اشتغال این منطقه باشیم.
به گفته وی؛ اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، متولی حوزه تعاون و ایجاد شرکتهای تعاونی، بسط و گسترش خرد جمعی کار و کار گروهی در سیستان و بلوچستان است.
سلامی بیان کرد: خط اعتباری ویژه ۸۰ هزار میلیارد ریالی امسال به منظور حمایت و پشتیبانی و ارتقای سهم بخش تعاونیهای کشور تعریف شد که از این مقدار ۲۰ هزار میلیارد ریال با هدف حمایت از ساخت مسکن کارگران در قالب شرکتهای تعاونی مسکن، در سراسر کشور برنامهریزی و اختصاص داده شد.
ایجاد شرکتهای تعاونی برای جبران ناترازی انرژی
وی از ایجاد و تشکیل شرکتهای تعاونی در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر به منظور جبران ناترازی انرژی در کشور خبر داد و گفت: قدمهای اولیه ایجاد این شرکتهای تعاونی در سیستان و بلوچستان برداشته شده است.
شرکتهای تعاونی برای جبران ناترازی برق انرژی در واحدهای صنعتی سیستان و بلوچستان اعلام آمادگی کردند
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: جلسات متعددی با شرکت شهرکهای صنعتی برگزار شد و شرکتهای تعاونی برای جبران ناترازی برق و انرژی در شهرکهای صنعتی و واحدهای صنعتی این استان اعلام آمادگی کردند که امیدواریم این امر تا پایان سال عملیاتی شود.
وی؛ نظارت بر برگزاری مجامع، نظارت بر صورتهایمالی و حسابرسی صورتهای مالی را از وظایف حوزه نظارت اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد.
سلامی خاطرنشان کرد: در صورت شکایت فرد از شرکت تعاونی در مرحله نخست شرکت باید درخواست و شکایت فرد را به بازرسی شرکت ارجاع و بعد از آن اتحادیه مربوطه و در نهایت در صورت عدم حل شکایت در اتاق داوری به صورت قانونی پیگیری میشود که رای صادره در این مرحله قطعی و لازم الاجرا است.