به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از خبرگزاری شینهوا، فو سونگ افزود: «مسائل بشردوستانه نباید سیاسی شوند و گرسنگی نباید بهعنوان ابزار جنگی بهکار رود. این اصل بنیادی حقوق بینالملل بشردوستانه است.»
وی افزود: در طول ۱۳ ماه درگیری در نوار غزه، بارها نیازهای اساسی غیرنظامیان نادیده گرفته شده و تمامی خطوط قرمز بشردوستانه بارها و بارها نقض شده است.
فو ادامه داد: چالش اصلی در ارائه کمکهای بشردوستانه، نه کمبود منابع، بلکه محدودیتهای انسانی در دسترسی به این کمکهاست.
وی از رژیم اسرائیل خواست تمامی گذرگاهها را باز و موانع دسترسی بشردوستانه در سراسر غزه را برطرف کند.
این نماینده چین همچنین از رژیم اسرائیل خواست تا بهطور کامل با سازمان ملل متحد و دیگر نهادهای بشردوستانه همکاری کند و بهعنوان قدرت اشغالگر، به تعهداتش طبق قوانین بینالمللی عمل کند.
فو تأکید کرد که برقراری آتشبس فوری و پایدار در غزه و اجرای زودهنگام راهحل دو دولتی تنها مسیر اساسی برای پایان دادن به این درگیری و بازگرداندن صلح است.
وی از رژیم اسرائیل خواست تا اقدامات نظامی خود در غزه، لبنان و دیگر کشورها را متوقف کند.
به گزارش ایرنا، سازمان ملل متحد روز گذشته (سهشنبه) نسبت به کاهش چشمگیر ارسال کمکهای بشردوستانه به نوار غزه به ویژه وضعیت «فاجعهبار» شمال آن هشدار داد.
آمریکا در ۱۳ اکتبر (۲۲ مهر) به رژیم اسرائیل مهلت داد تا امکان افزایش انتقال کمکهای بشردوستانه به غزه را فراهم کند. این مهلت امروز به پایان میرسد، اما معلوم نیست واشنگتن به دلیل خودداری تل آویو از عمل به این خواسته، چه اقدامی خواهد کرد.
لوئیز واتریج افسر ارشد اورژانس آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در پاسخ به این سوال که آیا نشانههایی مبنی بر بهبود وضعیت قبل از ضرب الاجل روز چهارشنبه وجود دارد یا خیر، تاکید کرد که میزان «ورود کمکها به نوار غزه در کمترین سطح خود در چند ماه گذشته قرار دارد».
دفتر کمکهای بشردوستانه سازمان ملل متحد به تازگی اعلام کرد که حمله یک ماهه اسرائیل به شمال غزه مانع از ارسال کالاهای ضروری به این منطقه شده و اکنون ۷۵ تا ۹۵ هزار نفر از مردم غزه به کمک امدادی فوری نیاز دارند.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه به شدت آسیب دیدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که با گذشت حدود ۱۳ ماه از تجاوز به غزه، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.