به گزارش خبرنگار ایرنا، «مهدی زندیهوکیلی» روز چهارشنبه در آیین تجلیل از خیر مدرسهساز« حاج اکبر ابراهیمی» در هتل امیرکبیر اراک، افزود: کشور در جنگ اقتصادی است و از طرفی منابع دولت محدود و نیازهای جامعه بسیار زیاد است، بنابراین باید برای پیشبرد امور و تقویت بخشهای مختلف جامعه به خصوص بخش آموزش بیش از پیش از ظرفیت خیران استفاده شود.
وی ادامه داد: یکی از معیارهای اساسی در توسعه و پیشرفت یک کشور شاخص آموزش است و برای اینکه در این حوزه به سطح قابل قبول برسیم لازم است از همه ظرفیتهای ممکن استفاده شود که فعالیت گسترده خیران مدرسهساز باعث شد امروز کشور ما حرفهای بسیاری در این زمینه داشته باشد.
استاندار مرکزی به کمک خیران در آبرسانی به مناطق محروم اشاره کرد و ادامه داد: بهترین خدمت به مراکز محروم، آبرسانی است و مردم این مناطق از وجود آب بهداشتی و سالم بیش از هر خدمت دیگری شادمان میشوند.
زندیهوکیلی به اقدامات خیر نیک اندیش حاج اکبر ابراهیمی اشاره کرد و گفت: درحالی که از این خیر قدردانی میشود، این فرد اذعان میکند، من بدهکار مردم هستم که نشان از مناعت طبع این بزرگوار است.
وی افزود: مردم استان مرکزی، از ۴۰۰ سال گذشته موقوفاتی برای عتبات عالیات و آبرسانی داشتهاند.
استاندار مرکزی بیان کرد: زبان ما در مقابل خیران نیک اندیش الکن است، برخی افراد تمکن مالی زیادی دارند اما خداوند به آنان توفیق هزینه دادن در راه نیازمندان را نمیدهد.
زندیهوکیلی گفت: هدفگذاری خیر نیک اندیش حاج اکبر ابراهیمی در مدرسهسازی، نشان از هوشمندی این بزرگوار است.
وی ادامه داد: از نظر علم و دانش، فضا بر کیفیت تحصیل اثرگذار است و خیران با ساخت مدارس موجب میشوند تا آینده سازان این سرزمین بهتر به تحصیل اشتغال داشته باشند.
اختصاص یکهزار میلیارد ریال برای تکمیل مدرسه بیماران ذهنی و کلینیک فرهنگیان اراک
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: یکهزار میلیارد ریال از سوی خیر مدرسهساز «علی توکلی»برای تکمیل مدرسه بیماران ذهنی و کلینیک فرهنگیان اراک اختصاص یافت.
«سیدمحمد جمالیان» افزود: لازم است یادی کنیم از خیر مدرسهساز «علی توکلی» که آثار و کارهای بزرگی در حوزه سلامت و مدرسه توسط این نیکوکار ثبت شده است.
وی ادامه داد: حاج اکبر ابراهیمی نه تنها در مدرسهسازی فعالیت دارند بلکه در حوزه اخلاق هم یک معلم هستند و این افراد باید در جامعه معرفی شوند تا جوانان و نوجوانان سیره رفتاری و خیرخواهی آنها را الگو و چراغ راه خود قرار دهند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: حاج اکبر ابراهیمی علاوه بر مدرسهسازی چندین خانواده دارای فرزند معلول را حمایت میکند که جای تقدیر دارد.
استفاده از مشارکت حداکثری خیران سیاست دولت چهاردهم در مدرسهسازی است
معاون برنامهریزی و توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: استفاده از مشارکت حداکثری خیران و نیکوکاران، سیاست دولت چهاردهم در مدرسهسازی است
«علیرضا راشکی» افزود: رییس جمهوری در دیدار با خیران بر استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت این قشر از جامعه برای تامین نیازهای آموزش و پرورش تاکید شد.
وی بیان کرد: تصمیم گرفته شد تا مجموعهای ایجاد شود تا استانداران در حوزه آموزش و پرورش و به ویژه مدرسه سازی فعالیت بیشتری داشته باشند.
معاون برنامهریزی و توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: یکهزار و ۷۰۰ مدرسه در سال تحصیلی امسال، تحویل آموزش و پرورش شد که نیمی از این مدارس با مشارکت خیران و همکاری دولت ساخته شدند.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی هم در این آیین گفت: خیران بازوان اجرایی مدرسه سازی هستند که این اداره کل را در تکمیل و ساخت یاری میدهد که اگر این افراد نیکوکار نباشند نوسازی مدارس، با مشکل جدی مواجه میشود.
«جواد لنجابی» افزود: ۱۸ مدرسه کانکسی در استان مرکزی با کمک خیران جمعآوری شده است.
وی بیان کرد: در حوزه آبرسانی هم ۱۲۴ کیلومتر لولهگذاری توسط افراد خیر و نیک اندیش در استان انجام شده است.
یک هزار و ۳۰۰ مدرسه توسط حاج اکبر ابراهیمی در سراسری کشور ساخته است
در این آیین این خیر نیکوکار، ساخت ۲۰۰ مدرسه در استان مرکزی و آبرسانی به ۵۰ روستا را متعهد شد.
در این آیین استاندار مرکزی، به عنوان سفیر مدرسه سازی معرفی شد
در این آیین خیر نیکوکار حاج اکبر ابراهیمی، متعهد شد تا تمام مدارس نیمه کاره استان مرکزی را تکمیل کند.
۲۲۰ هزار دانشآموز در ۲ هزار و ۲۶۹ مرکز آموزشی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.