اهواز - ایرنا - مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز گفت: بازتوانی و بازسازی واحدهای هفت و هشت این نیروگاه نقش مهمی در تولید برق استان خوزستان و کشور دارد. 

محسن حافظی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید وزیر نیرو از نیروگاه رامین اهواز بیان کرد: واحدهای هفت و هشت نیروگاه رامین چندین سال متوقف شده و قرار است با دستور وزیر، اقدام موثر در این خصوص انجام شود.

وی افزود: طرح راه اندازی این واحدها شامل ۲ واحد گازی و یک واحد بخار است که اجرای آن نقش مهمی در میزان تولید برق کشور دارد.

مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز گفت: با راه اندازی این واحدها، ۵۰۰ نفر به طور مستقیم و ۲ تا سه هزار نفر نیز به طور غیرمستقیم مشغول کار می شوند.

وی هدف از اجرای این واحدها را بهینه سازی سیستم‌های کولینگ نیروگاه دانست که می‌تواند به افزایش پایداری و توان نیروگاه کمک‌کند.

حافظی گفت: با اجرای این واحدها از طریق سیستم RO بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ مگاوات به توان نیروگاه اضافه می شود.

بر اساس این گزارش عمر بالای این نیروگاه ۴۵ ساله، فرسودگی تجهیزات و سازه‌های نیروگاهی و تغییرات اقلیمی طی سالهای اخیر از مهمترین دلایل کاهش سطح تولید این نیروگاه است و با بروزرسانی تجهیزات و استفاده از تکنولوژی‌های نو در این واحد صنعتی، علاوه بر کارکرد بهتر این نیروگاه، تولید برق پایدار ، بهبود وضعیت شبکه برق و خدمت رسانی مستمر به مردم پایدارتر خواهد شد.

نیروگاه رامین اهواز با ۶ واحد تولیدی بزرگترین نیروگاه بخاری کشور است و نقش مهمی در تامین برق مورد نیاز استان خوزستان و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور ایفا می‌کند.

نیروگاه رامین با چهار واحد ۳۰۵ مگاواتی و ۲ واحد ۳۱۵ مگاواتی دارای توان تولیدی یک‌هزارو ۸۵۰ مگاوات است.

کندانسور واحد ۳۰۵ مگاواتی نیروگاه رامین در تابستان امسال دچار نشتی شد که این حادثه می‌توانست به خاموشی در بخشی از کشور طی گرم‌ترین روزهای سال ختم شود، اما تعمیر آن توسط متخصصان داخلی در کمتر از ۱۸ ساعت انجام شد.