هادی مومنی نسب روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: با تلاشهای دولت علاوه بر تولید داخلی، واردات گوشت قرمز به صورت مستمر ادامه دارد که در همین خصوص گوشت گوساله منجمد با کیفیت مناسب و قیمت هر کیلوگرم حدود ۳۰۰ هزار تومان در فروشگاههای زنجیرهای منتخب استان قم عرضه میشود.
وی افزود: علاوه بر گوشتهای وارداتی که با توجه به نیاز بازار استان در هر سطحی که نیاز باشد توزیع میشود، با تدارک مناسب نهادههای مورد نیاز دامداران، عرضه گوشت داخلی نیز به صورت مستمر و بدون محدودیت در قم ادامه دارد و هیچ گونه مشکلی برای تامین نیاز مردم در این خصوص وجود ندارد.
گفتنی است دامپروری در قم سابقهای بسیار طولانی دارد و دامپروران به خوبی میدانند که چگونه دام خود را با توجه به شرایط خاص آبوهوایی این استان پرورش داده و محصولات غذایی مورد نیاز مردم را از این طریق تولید کنند.
در همین ارتباط سازمان جهاد کشاورزی قم در ارتباط با حوزه تولیدات دامی به دنبال استفاده از جدیدترین فناوریهای موجود در صنعت دامپروری به منظور بالابردن سطح کمی و کیفی محصولات این حوزه و تامین امنیت غذایی مردم استان است.
بخش کشاورزی قم در زمینههای مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن میتوان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخمگذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبههای ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.
این بخش ۶ درصد از ارزشافزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیشاز ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص دادهاست.