بجنورد-ایرنا- قائم مقام اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی خراسان شمالی گفت: کشاورزان استان به ویژه روستاییان غیر ساکن در مناطق روستایی در اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی همکاری بیشتری داشته باشند تا آمار دقیقی از بهره برداران این بخش تهیه شود.

اسماعیل براتی روز جمعه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: برخی از بهره برداران بخش کشاورزی استان در روستاها سکونت ندارند و بعضا دسترسی آمارگیران به آنان به آسانی میسر نیست از این رو انتظار می رود این افراد با مراجعه به دهیاری ها و یا فرمانداری ها، اطلاعات مربوط به سرشماری عمومی کشاورزی را در اختیار قرار دهند.

وی افزود: انتظار می رود کشاورزان و بهره برداران این بخش،‌ اطلاعات درست و دقیق به ماموران ارائه دهند تا با دستیابی به اطلاعات دقیق بتوان تصمیمات اثر گذاری برای توسعه کشاورزی استان اتخاذ کرد.

براتی افزود: طرح سرشماری کشاورزی هر ۱۰ سال انجام می شود و آمار و اطلاعاتی که امسال جمع می شود، برنامه ریزی ۱۰ سال آتی بخش کشاورزی را رقم می زند بر این اساس هر چقدر این آمار و اطلاعات دقیق و شفاف باشد قطعا در برنامه ریزی دقیق هم کمک خواهد کرد.

آمارگیری تلفنی در ۶ نقطه شهری استان

وی با بیان اینکه سرشماری کشاورزی در ۶ نقطه شهری استان به صورت تلفنی انجام می شود، گفت: آمار برداری از بهره برداران بخش کشاورزی در شهرهای بجنورد،‌ شیروان، اسفراین، درق، جاجرم و آشخانه به صورت تلفنی انجام می شود و در سایر مناطق شهری و روستایی استان ماموران با مراجعه حضوری نسبت به جمع آوری داده ها اقدام می کنند.

براتی خاطرنشان کرد: طرح سرشماری عمومی کشاورزی در ۸۳۵ نقطه خراسان شمالی از ۱۲ آبان ماه آغاز شد و به مدت ۴۵ روز در ۱۰ شهرستان، ۲۵ شهر و ۸۳۵ آبادی استان اجرا می شود.

قائم مقام اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی خراسان شمالی اظهار کرد: فرآیند اجرایی این طرح به وسیله ۲۹۹ نفر اجرا می شود و ۸۴ نفر مامور اجرا می شود که پنج نفر از ماموران آمارگیر مربوط به داده برداری تلفنی است.

خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.