به گزارش خبرنگار ایرنا، سید جعفر تشکری هاشمی روز یکشنبه در دویست و هشتادمین جلسه شورای شهر در تذکری اظهار کرد: ۱۲ تیر امسال مصوبهای در خصوص اصلاح میزان شارژ کارت بلیت اقشار خاص که برای سالمندان، معلولان، افراد تحت پوشش کمیته امداد سایر اقشار صادر میشود در شورا به تصویب رسید.
وی افزود: در آن مصوبه به صراحت گفته شد با توجه به افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی در سال جاری، سقف کارتها نیز باید مشمول افزایش ۱۰۰ هزار تومانی شده و از ۳۰۰ به ۴۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کند اما پس از گذشت ۴ ماه از تصویب این مصوبه، متاسفانه هنوز شهرداری تهران اقدام موثری برای افزایش بهای کارت بلیتها نداشته و اقشار خاص در این خصوص با محدودیت و مشکلاتی مواجه هستند.
تشکری هاشمی ادامه داد: مسوولان شهرداری در پاسخ به اینکه چرا هنوز کارت بلیتها افزایش اعتبار نداشتهاند اعلام کردند کماکان در حال کدگذاری و اجرای زیرساختها هستند و به محض آماده شدن آن را به شهروندان اطلاع میدهند در حالیکه این اقدامات در کمترین زمان قابل انجام هستند.
وی اضافه کرد: برای مثال افزایش بهای گواهی معاینه فنی به محض تصویب در وزارت کشور در سامانه تهران من و شهرزاد عملیاتی شد حال سوال است که چرا افزایش اعتبار کارت بلیت اقشار خاص چهار ماه است که به سرانجام نرسیده است؟ بیش از این نباید مماشات کنیم و کار این افراد را روی زمین بگذاریم لذا درخواست دارم موانع کارت بلیت اقشار خاص سریعا برطرف شود.
رییس کمیسیون عمران و حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به وضعیت تعاونیهای مسکن هم گفت: شهردار تهران در جلسات مختلف خبرهایی در خصوص تشکیل تعاونی مسکن برای کارکنان مجموعه شهرداری داده که این کار بسیار خوبی است و باید هرچه سریعتر مشکل همکاران خود در شهرداری را حل کنیم.
وی یادآور شد: ۱۵ ماه پیش تعاونی مسکن کارکنان آتش نشانی تشکیل شد و قرار شد برای ۴ هزار نفر از آتشنشانان در ۳۹ هکتار زمین، مسکن ساخته شود و در همین راستا ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان نیز از آتشنشانان دریافت شد اما در طول ۱۵ ماهه گذشته هنوز افرادی که پول پرداخت کردهاند عضو این تعاونی نشدهاند.
رییس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: به افرادی که پول پرداخت کردهاند گفته شده قرار است واحدی به آنها داده شود اما هنوز با گذشت ۱۵ ماه آنها نه عضو تعاونی شده و نه رابطه حقوقی آنها به درستی برقرار شده است.
تشکری هاشمی با بیان اینکه اعضای تعاونی باید در جلسات شرکت کنند و مجمع و اعضای هیات مدیره را انتخاب کنند، گفت: با وجود این اصل قانونی اما هیچکدام از این اتفاقات حقوقی رخ ندادهاند البته اعضا تقاضا دارند هرچه سریعتر عضو تعاونی شوند و فقط آنها در خصوص مسایل مربوط تصمیم گیری کنند و بودجه مدنظر نیز در جای خود خرج شود که از شهردار تهران میخواهم هرچه سریعتر این موضوع حل و فصل شود.
ساعت کاری مراکز فرهنگی شهرداری با اوقات فراغت مردم هماهنگ شود
رییس کمیته گردشگری شورای شهر تهران نیز با اشاره به چالشها و پیشنهادات در زمینه درآمدزایی و ساعات کاری مجموعههای فرهنگی و هنری در شهرداری در تذکری گفت: برخی از سازمانها و مناطق شهرداری به درآمد مصوب خود نمیرسند.
سیداحمد علوی با تاکید بر اهمیت ایجاد انگیزه برای پرسنل شهرداری پیشنهاد داد برای تشویق مناطق به کسب درآمد بیشتر، باید رقابت بین آنها ایجاد شود و پاداشهایی برای مجموعههایی که به سقف درآمدی میرسند، در نظر گرفته شود.
وی همچنین به ساعت کاری مجموعههای فرهنگی و هنری اشاره کرد و ادامه داد: این ساعات باید با اوقات فراغت مردم هماهنگ باشد.
علوی با انتقاد از ساعات کاری مجموعههای فرهنگی شهرداری یادآور شد: ساعات این مراکز معمولا مطابق با ساعات اداری (۸ تا ۴:۳۰) تنظیم شده و این باعث میشود که کارمندان نتوانند در زمان مناسب برای برگزاری برنامهها حضور داشته باشند.
این عضو شورا پیشنهاد داد ساعات کاری این مجموعهها بازنگری شود تا با نیازهای شهروندان همخوانی بیشتری داشته باشد.
وی همچنین بر لزوم توجه به نکات مطروحه برای بهبود خدمات و افزایش رضایت شهروندان تاکید کرد.