علی اکبر قارزی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اهمیت عدالت در توزیع کودها و بذر یارانهای اعلام کرد، افزود: کشاورزانی که اطلاعات آن ها در سامانه جامع کشاورزی ثبت شده و الگوی کشت تعیینشده را رعایت کردهاند، از این نهاده ها بهرهمند شدهاند.
وی با اشاره به توزیع هفت هزار تن انواع کود کشاورزی بیان کرد: کودهای توزیع شده شامل پنج هزار و ۷۰۰ تن کود ازته، ۸۵۰ تن کود فسفاته و بیش از ۴۰۰ تن کود پتاسه بوده که در بین کارگزاران شهرستان توزیع شده است.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی مشهد به کشاورزان شهرستان توصیه کرد برای افزایش کمیت و کیفیت محصولات و در راستای کاهش هزینهها و افزایش درآمد، مصرف این کود را در برنامه تغذیه گیاهی کشتهای خود قرار دهند و در زمین زراعی، باغ و گلخانهها استفاده کنند.
وی افزود: به منظور نظارت دقیق بر روند توزیع کود و بذر جلوگیری از هرگونه تخلف، گروههای پایش متشکل از کارشناسان بازرسی به صورت مستمر بر تمامی مراحل توزیع در سطح شهرستان نظارت دارند.
قارزی ادامه داد: با توجه به شروع کشت پاییزه ۲ هزار و ۲۰۰ تن انواع بذر شامل گندم آبی و دیم و همچنین جو آبی از ابتدای سال زراعی جاری در مشهد توزیع شده است.
وی گفت: کود و بذر متناسب با شرایط اقلیمی بوده و کارشناسان ما توصیه های لازم در راستای خدمات به زراعی را به کشاورزان انجام میدهند.
هم اکنون ۹۶ هزار هکتار زمین کشاورزی در شهرستان مشهد زیر پوشش جهاد کشاورزی قرار دارد.