یاسوج - ایرنا -عملیات اجرایی بهسازی شبکه برق شهر چیتاب و منطقه نقاره خانه از توابع شهرستان بویراحمد امروز یکشنبه بیست و هفتم آبان ماه آغاز شد.

مدیر امور برق شهرستان بویراحمد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شبکه برق شهر چیتاب و منطقه نقاره خانه به طول ۶۲ کیلومتر از نقاط بحرانی شهرستان محسوب می شود که در اولویت بهسازی قرار گرفته است.

محمدحسین فریدونی تاکید کرد: این طرح با ۷۲ میلیارد ریال اعتبار و با مشارکت ۱۵ گروه عملیاتی سه نفره اجرا می شود.

وی ابراز امیدواری کرد: با تکمیل این طرح که قرار است تا پایان آذرماه امسال صورت گیرد خدمات رسانی به چهار هزار و ۴۰۰ مشترک برق شهر چیتاب و مناطق اطراف ارتقا یابد.

مدیر امور برق شهرستان بویراحمد تصریح کرد: تعویض مقره های معیوب، نصب و تعویض پایه های فرسوده، ریگلاژ اسپن، نصب مهار و اصلاح پایه های کج و تعویض کراس آرم و سایر تجهیزات مورد نیاز شبکه از جمله اقداماتی است که در قالب این طرح اجرا می شود.

وی با اشاره به اینکه زیرساخت های برق مستقر در مناطق کوهستانی به بهسازی و اصلاح بیشتری نسبت به سایر نقاط نیازمند هستند افزود: زیرساخت برق این منطقه سال هاست که بهسازی اساسی نشده است.

فریدونی با یادآوری اینکه بهسازی شبکه برق بویراحمد طی ۲ ماه اخیر آغاز شده عنوان کرد: ۲۵۰ کیلومتر از شبکه برق این شهرستان از پایان تابستان امسال تاکنون اصلاح و بهینه سازی شده است.

وی بیان کرد: خطوط فشار متوسط گلستان شهر یاسوج تا روستای کاکان، تل خسرو تا جدول سروک و بیمارستان امام سجاد(ع)، شهرک صنعتی از ایستگاه مختار تا زندان مرکزی، دلی اولاد علی مومن، دشت روم و انشعاب تنگه تامرادی و بخشی از شبکه منطقه مرکز شهر یاسوج به عنوان نقاط بحرانی از جمله خطوطی است که در راستای اجرای برنامه راهبردی صنعت برق استان و افزایش ضریب پایداری شبکه تعمیر شده است.

فریدونی بیان کرد: عملیات اجرایی بهسازی شبکه برق شهرستان بویراحمد از مهرماه سال‌جاری آغاز شده و با اعتبار بیش از ۱۴ میلیارد ریال و با مشارکت بیش از بیست اکیپ عملیاتی در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای شهریورماه سال جاری تاکنون بیش از یک هزار و ۷۰۰ مورد شاخه زنی درختان در حریم شبکه برق این شهرستان که در افزایش میزان خاموشی و آسیب به لوازم برقی مشترکان تأثیر بسزایی دارد،گفت: بیش از ۹۰ درصد شبکه برق این شهرستان در این زمینه پاکسازی شده است. وی تعویض و اصلاح شبکه روشنایی معابر مرکز استان را یکی دیگر از اقدامات مهم صنعت برق برشمرد و افزود: افزون بر این خدمات شبانه روزی بر مبنای درخواست های مشترکان در سامانه ۱۲۱ مرکز اتفاقات برق در حال انجام است.

فریدونی از خدمات جهادی کارکنان مدیریت توزیع برق این شهرستان برای تلاش شبانه روزی در راستای تحقق راهبردهای تعیین شده شرکت توزیع برق استان در زمان مقرر، قدردانی کرد. طول شبکه فشار متوسط توزیع برق شهرستان بویراحمد با بیش از ۱۲۳ هزار مشترک، یکهزار و ۸۰۰ کیلومتر بوده که با ظرفیت ۱۵ خط، برق پایدار و مطمئن این شهرستان را تأمین می کند.