به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمجتبی حسینی عصر یکشنبه در نشست ستاد توسعه و پیشرفت استان همدان افزود: این ستاد به منطور بهرهوری از ظرفیتها و منابع استان همدان با چشم اندازی تا سال ۱۴۱۵ برای تثبیت جایگاه مناسب استان از حیث توسعه تشکیل شده است.
وی اظهار کرد: شیوهنامه اجرایی ستاد توسعه و پیشرفت استان، با نگاهی به اسناد بالادستی همچون برنامه هفتم توسعه ترسیم و در آن از ظرفیت همه حوزهها استفاده شده است.
حسینی با بیان اینکه شناسایی مزیتها، فرصتها و ظرفیتهای همدان اهمیت ویژهای در تنظیم سند توسعه و پیشرفت دارد،افزود: زمینههای سرمایه گذاری بخش داخلی و خارجی، شناسایی تهدیدها و موانع و ارائه راهکارهای لازم برای سرمایهگذاری در استان در این سند گنجانده میشود.
وی ادامه داد: ایجاد زمینه لازم برای بهرهبرداری از ظرفیت دانشگاها، مراکز علمی و دانش بنیان استان، تقویت درون زایی و توسعه اقتصاد مقاومتی و ارائه راهکارهای توانمندسازی گروهها و اقشار مختلف جامعه در شیوهنامه این سند آورده شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: در این شیوهنامه به ایجاد زیست بوم کارآفرینی و کسب و کارهای نوپا، تقویت روحیه کار و تلاش برای کارآفرینی، و تعیین اولویت اجرای طرحهای سرمایهگذاری و پروژههای اقتصادی استان توجه شده است.
وی ادامه داد: پنج کمیته تخصصی در ستاد توسعه و پیشرفت استان تشکیل شده که شامل کمیتههای "شناسایی نخبگان و ایدههای نو"، "شناسایی فرصتها و مزیتها"، "جذب سرمایهگذاران"، "فرهنگسازی و اطلاع رسانی"و "پایش و ارزیابی عملکرد" میشود.
حسینی با تاکید بر اینکه "گردشگری" محور اصلی توسعه استان همدان است، افزود: تحقق شعار سال با عنوان "قرارگاه جهش تولید با مشارکت مردم" در این شیوهنامه گنجانده شده است.