به گزارش ایرنا ، نشست های فشرده دکتر حسینعلی امیری نماینده عالی دولت در استان فارس با گروهها و طیف های مختلف سیاسی ، رفتن ایشان به دیدار استانداران بومی پیشین و ادوار گذشته از دولت سید محمد خاتمی و روحانی گرفته تا دولت شهید رئیسی و بدنبال آن دیدار با علمای اهل سنت و اقلیت های مذهبی حاکی از ریل گذاری اصولی در راستای توسعه گفتمان وفاق ملی در این استان که به تعبیری ظرفیت های پرشمارش از آن یک ایران کوچک خلق کرده ، دارد.
استاندار فارس در دیار اخیر خود با علمای اهل سنت فارس با اعلام اینکه سیاست دولت در استفاده از ظرفیت اهل سنت را دنبال خواهیم کرد ، افزود: در این استان به سبب وکالتی که از رئیس جمهور دکتر پزشکیان دارم باید همین مسیری که مقام معظم رهبری ترسیم کرده و سیاستهای رئیس جمهوری نیز هست را ادامه دهم.
امیری افزود: انتصابات دولت چهاردهم و استفاده از ظرفیتهای اهل تسنن و نگاه مسئولان عالی رتبه نظام بیانگر وحدت بیش از پیش امت اسلامی است.
نماینده عالی دولت در فارس همچنین در راستای تبیین و نهادینه سازی گفتمان وفاق ملی دولت چهاردهم از مشورت با استانداران پیشین و اسبق و در عین حال بومی استان غافل نشده و با حضور در منازل آنان ضمن دعوت به همراهی آنان، مشورت گیری ، همفکری و استفاده از تجربیات آنان را برای شتابان کردن چرخ توسعه استان خواستار شد که نشانگر نگاه فراجناحی و باورمندی ایشان به شایسته سالاری و استفاده از تجربیات انسان های توانمند دارد .
انجام این دیدارهای پی در پی که با چاشنی تیترهایی از قبیل " وفاق ملی ضرورت اجتناب ناپذیر " ، " سیاست دولت استفاده از ظرفیت اهل سنت در حوزه مدیریتی " ، " دیدار استاندار فارس با استانداران ادوار گذشته استان/دیداری از جنس وفاق" در سپهر رسانه ای استان فارس همراه شده فضای امید آفرین توام با شادابی را بدنبال داشته است .
همزمان با انجام این دیدارها رویکرد استاندار فارس در تغییر مدیران دستگاههای اجرایی که تصمیم گیری های شتابزده را غیر منطقی و غیر عقلانی می داند و بر این باور است که در بحث تغییرات مدیریتی در استان این کار را با بررسی های کارشناسی و پس از فراهم شدن زمینه های لازم و به دور از هرگونه هیجان انجام خواهد داد حکایت از باورمندی ایشان به گفتمان وفاق ملی دارد و همین رویه آرامش خاصی را در دستگاههای اجرایی برقرار کرده و خدمات رسانی بی وفقه به مردم ادامه دارد.
قطعا ، همراهی نمایندگان دیگر ارکان حکومتی با حوزه اجرایی در سایه استمراربخشی این دیدارهای دوره ای و مشورتی با بن مایه گفتمان سازی و نهادینه شدن وفاق ملی در چند ماه آینده نوید بخش پیشرفت و توسعه رو به رشد این استان در سایه همگرایی ایجاد شده گروهها و سلایق مختلف خواهد شد که آثار خیرش به جامعه خسته از رقابت های کاذب گذشته ، آرامش خواهد بخشید .
لذا در این شرایط حساس می طلبد که دلسوزان با پرهیز از هر گونه انشقاق و دو دستگی با گفتمان وفاق ملی همراه شده و با بهره گیری از ظرفیت های مغفول مانده و کشف نیروی های انسانی توانمند به حاشیه رانده شده ناشی از سیاستهای گذشته ، در راستای ایرانی آباد همصدا شده و با تقویت نهال امید اجتماعی به افزایش سرمایه اجتماعی بیش از پیش اهتمام ورزند .