مهدی باوقار زعیمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، یکی از نکات برجسته عملکرد نوسازی مدارس هرمزگان را رشد شگفت انگیز جذب مشارکتهای مالی دانست و اظهار کرد: میزان تعهدات مالی نوسازی مدارس هرمزگان سال گذشته حدود هفت هزار میلیارد ریال بود که با رشد سهبرابری در سالجاری به ۲۲ هزار میلیارد ریال افزایش رسیده است.
وی ادامه داد: در یک سال اخیر، تکریم و احیای جایگاه خیران حقیقی و حقوقی باعث شد تعهدات و مشارکتهای مالی این حوزه چندین برابر شود؛ که این دستاورد حاصل همکاری نزدیک خیران حقیقی، صنایع و گروههای جهادی است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان توضیح داد: نوسازی مدارس هرمزگان با برگزاریهای نشستهای متعدد با شرکتهای صنعتی بزرگ در استان و جذب تعهدات خیران و مشارکت این صنایع توانست به جایگاهی برتر در بین استانهای کشور دست پیدا کند.
باوقار زعیمی با اشاره به اهمیت نقش خیران حقوقی در بهبود زیرساختهای آموزشی استان اضافه کرد: مشارکت خیران حقوقی و همکاری صنایع و بخش خصوصی نهتنها در ارتقای کیفیت آموزش، بلکه در توسعه پایدار استان نیز تاثیر بسزایی داشته است.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای مجمع خیران مدرسهساز استان هرمزگان و سایر خیران نیکاندیش گفت: صنایع و بخش خصوصی در هرمزگان نشان دادهاند که در کنار خیران حقیقی، دغدغه توسعه و آبادانی کشور را دارند و برای آینده درخشان فرزندان این مرز و بوم تلاش میکنند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان گفت: نگاه به آینده با مشارکتهای پایدار این دستاوردها نهتنها جایگاه استان هرمزگان را بهعنوان الگویی در کشور تثبیت کرده است، بلکه نویدبخش آیندهای روشنتر برای نظام آموزشی استان است.
وی تاکید کرد: این روند رو به رشد با تداوم همکاری خیران و صنایع و اهتمام به مسئولیتهای اجتماعی، مسیری پایدار برای توسعه زیرساختهای آموزشی ایجادخواهد کرد.
باوقار زعیمی ابراز کرد: ما به همراهی تمام خیران، صنایع و گروههای جهادی متعهدیم تا با تقویت زیرساختهای آموزشی، مسیربالندگی و شکوفایی نسل آینده را هموار کنیم.
طبق اعلام ادارهکل نوسازی مدارس هرمزگان، در حال حاضر ۲۳۰ فضای آموزشی در قالب ۹۷۲ کلاس درس با مشارکت خیران در این استان در دست ساخت است؛ همچنین طی سال گذشته ۲۰۰ مدرسه در قالب ۸۰۰ کلاس درس و از ابتدای سالجاری تاکنون نیز ۱۲۶ پروژه آموزشی در قالب ۴۸۴ کلاس درس در هرمزگان احداث و تحویل آموزش و پرورش شده است.