تهران-ایرنا- محمد عفیف که همچون حنجره‌ای برای حزب الله، نقشی مهم در تشریح قدرت مقاومت و تببین جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان داشت به شهادت رسید، شهادتی که برخلاف خواست صهیونیست‌ها صدای رسای مقاومت را دو چندان خواهد کرد.

به گزارش گروه سیاسیت خارجی ایرنا، شهید محمد عفیف النابلسی که به عنوان مسئول رسانه‌ای این حزب شناخته می‌شود، نقشی کلیدی در مدیریت ارتباطات و روابط عمومی حزب‌الله و انتقال پیام‌های این سازمان به مخاطبان داخلی و خارجی داشت. شهید عفیف به دلیل کارویژه رسانه‌ای خود در حزب‌الله، نقش بسیار مهمی در تشریح قدرت حزب الله لبنان، انتقال پیام های رهبران و فرماندهان مقاومت به مردم لبنان و افکار عمومی در سایر کشورها و تبیین جنایات رژیم اسرائیل در بیش از ۱۳ ماه جنایت در غزه و چند ماه تجاوز به لبنان داشت.

شهید عفیف در آغازین سال‌های فعالیت حزب‌الله در سال ۱۹۸۳ به این جنبش پیوست و جز اولین نسل مقاومت اسلامی لبنان به شمار می‌آمد.

وی در سال ۲۰۱۴ به سمت مسئول روابط رسانه‌ای حزب‌الله منصوب شد ولی پیش از تصدی این مسئولیت در شبکه المنار، رسانه رسمی حزب‌الله، به عنوان رئیس بخش اخبار و برنامه‌های سیاسی فعالیت می‌کرد.

این شهید ارتباط نزدیکی با شهیدان سید عباس موسوی و سید حسن نصرالله داشت و در دوران رهبری شهید نصرالله، مسئولیت مشاوره رسانه‌ای این شهید بزرگوار را نیز برعهده داشت.

وی به واسطه‌ی تجربه و تخصص خود در رسانه و ارتباطات، نقش مهمی در تدوین راهبردهای رسانه‌ای حزب‌الله داشت. وی نقشی محوری را در رساندن پیام‌ و مواضع مقاومت از طریق ساماندهی و رهبری رسانه‌ای شبکه های تلویزیونی و کانال های ارتباطی با ایفا می‌کرد.

شهید عفیف حتی با وجود چالش‌هایی که فضای سیاسی و رسانه‌ای لبنان و منطقه را تحت تأثیر قرار می‌دهد، تلاش کرد با استفاده از ابزارهای نوین رسانه‌ای و سیاست‌های ارتباطی هوشمندانه، تصویر و پیام حزب‌الله را به شکل مؤثر و کارآمد منتقل کند.

هدف قرار دادن مسئولان رسانه‌ای به‌ویژه کسانی که در سازمان‌های مقاومت مانند حزب‌الله فعالیت می‌کنند، بخشی از استراتژی کلی برای تضعیف روحیه نیروهای مقاومت و حامیان آنهاست. با این وجود در جنبش‌های مقاومت، افراد جایگزین زیادی آماده‌اند تا وظایف جاری بر زمین نماند؛ به بیان دیگر مقاومت از توانایی برای جانشینی و بازسازی سریع برخوردار است.

همچنین جنبش‌های مقاومت، مانند حزب‌الله، از پشتیبانی مردمی گسترده برخوردارند. این پشتوانه اجتماعی قوی، باعث می‌شود که حتی با از دست دادن چهره‌های برجسته، حرکت کلی و پیام آن‌ها دچار ضعف نشود. مقاومت بر پایه ایده‌ها و آرمان‌هایی استوار است که با ترور و خشونت خاموش‌شدنی نیستند.

صدای خبرنگاران بزرگترین تهدید برای اسرائیل

اما به شهادت رساندن عوامل رسانه‌ای توسط رژیم صهیونیستی موضوع جدیدی نیست. به گزارش کمیته حمایت از خبرنگاران، تاکنون بر اساس حداقلی ترین آمارها ۱۳۵ خبرنگار، گزارشگر و عکاس خبری در طی ۱۳ ماه اخیر در غزه، کرانه باختری و لبنان به شهادت رسیده اند.

حملات جنایتکارانه رژیم اسرائیل به خبرنگاران نشانگر اهمیت نقش رسانه در محکومتی سراسری این رژیم در میان افکار عمومی در جهان و نقش خبرنگاران در غلبه صدای مظلومیت مردم غزه و لبنان بر سلطه سنگین رسانه های جریان غربی-عربی است.

خبرنگاران در حالی که به مقابله با این سلطه رسانه ای برخواسته‌اند که رسانه‌های مطرح بین‌المللی تحت تاثیر و تسلط ثروت و قدرت لابی‌های یهودی صهیونیستی، ناجوانمردانه چشم خود را بر نسل کشی عیان و عریانی که اسرائیل در غزه به راه انداخته و جنایت های جنگی این رژیم در حمله هوایی به غیر نظامیان در بیروت بسته اند.

خبرنگاران آغازگر موج‌های خشمی در قلب آمریکا و اروپا بودند که اسرائیل را به عنوان مصداقی از تروریست دولتی به بازنده اصلی هر نبردی بدل کرده است. موج های خشمی که از دل دانشگاه های آمریکایی و از قلب شهرهای اروپایی، برخلاف خواسته های جریان رسانه‌ای غربی صهیونیستی، شکل گرفت و بر میلیون‌ها دلار پمپاژ مالی زرسالاران یهودی در سطح رسانه و سینما فائق شد.

رژیم صهیونیستی نیز با درک نقش زینب‌وار خبرنگاران در رساندن پیام مظلومیت مردم فلسطین و لبنان و تشریح جنایات این رژیم در میان سکوت مرگبار غربی ها، همت ویژه ای را در ترور و به شهادت رساندن خبرنگاران و قطع صدای مقاومت به خرج داد.

شهادت شهید عفیف مانند شهادت شهیدان نصرالله و صفی الدین گرچه ضربه بزرگی به شمار می آید ولی درخت تنومند مقاومت پس از نزدیک به چهاردهه، ده‌ها عفیف را در دل خود پرورانده است.