نوشهر-ایرنا- بیمارستان شهید بهشتی نوشهر تنها مرکز درمانی دولتی این شهرستان گردشگرپذیر غرب مازندران سال ها است که به خاطر کمبود اعتبار، فقر امکانات، تجهیزات پزشکی و کادر درمانی متخصص حال و روز خوبی ندارد که در این پیوند "زهرا قاسم حاتمی" موسس خیریه راستین نیک بهشت روز دوشنبه با قرار گرفتن در مقابل دوربین ایرنا ضمن تقاضای کمک از خیران توضیحاتی دراین باره ارایه می دهد.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا، این بیمارستان دارای بخش‌های "بستری داخلی، جراحی عمومی، کودکان، نوزادان- زنان وزایمان، ارتوپدی، ارولوژی، جراحی چشم گوش حلق و بینی، کلینیک تخصصی، اورژانس، آزمایشگاه تالاسمی، دیالیز، اورژانس، بخش‌های ویژه آی سی یو، و سی سی یو" بوده و تعداد تخت مصوب آن ۸۹ و تخت فعال ۷۹ تخت است.

افزون بر آن این شهرستان از تعداد ۷۷ خانه بهداشت و ۱۵ باب مرکز خدمات جامع سلامت، دستکم ۲۵ پزشک خانواده روستایی و ۲۰ پزشک خانواده شهری و یک بیمارستان دولتی هم برخوردار است.

برابر گزارش ها، کمبودها و نارسایی های موجود در این بیمارستان به حدی رسیده که این روزها به عنوان سوژه از سوی بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی و پیام رسان شده و حتی در پایگاه های خبری نشر و باز نشر می شود.

هرچند در سال های گذشته هم خیران گام هایی برای تقویت تجهیزات و امکانات این بیمارستان نظیر تجهیز این مرکز درمانی به دستگاه اکسیژن ساز، اختصاص حدود ۷۰ میلیارد ریال بابت ساخت مرکز تخصص ناباروری، ۳۰ میلیارد ریال برای خریداری دستگاه جراحی لاپارسکوپی برداشته اند و منتهی این امکانات و تجهیزات کافی نبوده و نیازمند همراهی بیشتر و نگاه ویژه مسوولان کلان و تداوم همکاری افراد متمول و خیر است.

نوشهر جزو شهرستان های غربی مازندران به علت همسایگی نزدیک با جنگل های همیشه سبز هیرکانی، دریای خزر و همچنین برخورداری از ظرفیت هایی نظیر منطقه ویژه اقتصادی بندر، گمرکات، فرودگاه، دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره)، فراوانی بوستان های جنگلی، آثار طبیعی و تاریخی از دیرباز خاستگاه شمار زیادی از مسافران، گردشگران داخلی و خارجی بوده است.