اصغر محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این رشته ورزشی در استان با استقبال نوجوانان و جوانان مواجه شده است و پس از فوتبال بیشترین جامعه آماری را دارد.
وی با بیان اینکه یکی از چالش های هیات های ورزش استان نبود حامی مالی برای پیشبرد برنامه های هدفگذاری شده است، اضافه کرد: طی ۲ ماه گذشته چهار تیم تکواندوی استان با وجود هزینه های سرسام آور به رقابت های کشوری اعزام شدند درحالیکه سایر هیات های ورزشی استان چنین اعزامی هایی را نداشته اند.
این مسوول با بیان اینکه امکانات بسیار خوبی به لحاظ سخت افزاری برای رشته تکواندو در استان فراهم شده است، ادامه داد: نبود اعتبارات کافی موجب کمرنگ شدن برنامه ریزی ها در این بخش شده است و تداوم این وضعیت مشکلاتی را ایجاد می کند.
رئیس هیات تکواندو استان زنجان با بیان اینکه از زمان عهده دار شدن مسوولیت این هیات از شهریور سال جاری تاکنون برنامه هایی برای پیشرفت این رشته در استان هدفگذاری شد، گفت: یکی از اقدامات مهم ساماندهی ساختار سازمانی کمیته های هیات در شهرستان ها با هدف استفاده حداکثری از تمامی نیروها به ویژه پیشکسوتان و صاحبان تجربه بوده است.
وی اضافه کرد: در این راستا ۲۴ کمیته در قالب بهره گیری از تخصص و کار تیمی شکل گرفت و همچنین بیش از گذشته به ظرفیت های این رشته در شهرستان های ابهر و خرمدره توجه شد.
تکواندو استان زنجان نیز از سال ۱۳۵۹ به همت شهید پرویز عطایی پایه گذاری شد و پس از گذراندن دوران نوپایی و فراز و فرودهای فراوان در بین سالهای ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۶ اوج گرفت و تکواندوکاران این استان در میادین مختلف داخلی و خارجی صاحب عناوین ارزشمندی شدند.
هم اکنون بیش از ۲۴ هزار ورزشکار، ۲۴۵ مربی و ۱۲۰ داور در رشته تکواندو استان فعالیت دارند.
در حال حاضر تکواندو زنجان ورزشکاران خوشنام و قدری در سطح ملی و جهانی دارد و از موفقترین هیات ها طی سالهای اخیر است به طوریکه با پرورش استعدادها و مربیان توانمندی در سطح کشور مطرح است.
هم اکنون تکواندوکاران استان در کادر فنی تیم ملی نونهالان، سرمربیگری تیم ملی ناشنوایان و قهرمانی بخش پومسه نقش آفرینی می کنند تا تکواندو استان روزهای خوبی را سپری کند و برای موفقیت های بیشتر امیدوارتر باشد.