مرتضی خوش لهجه روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود:در نیمه دوم سالجاری، توسعه گازرسانی همچنان به عنوان یکی از اولویتهای اصلی ما در دستور کار قرار دارد، این فرآیند در راستای تحقق عدالت اجتماعی، حمایت از جهش تولید و همراستایی با سیاستهای دولت و شرکت ملی گاز ایران است.
شهرکهای صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیتهای تولیدی در حوزههای مختلف دارند و سرمایهگذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرکها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف میتوانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهرهبردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.
وی در بخش دیگری از این گفت وگو اظهار داشت: همچنین طی ۶ ماه گذشته چهار هزار مشترک به تعداد مشترکان گاز قم افزوده شدهاست که ازاین تعداد حدود سه هزار و ۳۰۰ مشترک در مناطق شهری و ۶۵۰ مشترک در مناطق روستایی بودهاند.
وی خاطرنشان کرد: در این مدت، ۹۹ کیلومتر شبکه گاز طبیعی نیز در سطح استان قم اجرا شده که ۶۹ کیلومتر به مناطق شهری و ۳۰ کیلومتر به مناطق روستایی اختصاص داشته است.
خوش لهجه ادامه داد: علاوه بر این، طی ۶ ماه گذشته ، ۲ هزار و ۲۴۳ کیلومتر از خطوط تغذیه، شبکه و انشعابات گاز در استان، به دقت مورد نشتیابی قرار گرفتهاست که ۶ هزار و ۲۱۶ نشت هوایی و ۲۳۷ نشت مدفون شناسایی و رفع شد.
گفتنی است مجموع مشترکین گاز طبیعی در این استان به ۴۶۲ هزار و ۱۹۵ مشترک رسیدهاست.