ابوالفضل توسلی روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بهرهمندی از امکانات مناسب، شناسایی و پرورش استعدادهای درخشان در مناطق محروم از مهمترین اولویتها در عدالت آموزشی بوده که رهبر معظم انقلاب بارها بر این موضوع تاکید کردهاند، افزود: جذب و تحصیل حدود ۱۱ هزار دانشجو گامی بلند در مسیر عدالت آموزشی توسط دانشگاه پیام نور در سیستان و بلوچستان به ویژه نقاط مرزی و دور افتاده بوده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور به یک مرکز تاثیرگذار علمی در سیستان و بلوچستان و منطقه تبدیل شده، بیان کرد: این دانشگاه در ۲ سال اخیر از ۶ هزار و ۷۰۰ دانشجو در پایان سال ۱۴۰۱ به حدود ۱۱ هزار نفر در آبان ماه ۱۴۰۳رسیده و این رشد ۶۳ درصدی دانشجو را نشان میدهد.
رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان ادامه داد: این موفقیت نتیجه کنشگریهای اجتماعی، نظام آموزشی، اعتماد مردم و گسترش رشتههای تحصیلی متناسب با نیاز جامعه به دانشگاه پیام نور بوده است.
وی بیان کرد: افزایش رشتههای تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد متناسب با نیاز بازار کار و جامعه از دیگر برنامههایی بوده که تاثیربسزایی در جذب دانشجو داشته است.
توسلی در خصوص برگزاری دورههای مهارت افزایی در مراکز ۱۰گانه دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان گفت: برگزاری دورههای آموزش آزاد، راهاندازی مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی، راهاندازی مرکز خلاقیت سراوان و استقرار مرکز رشد با همکاری پارک علم و فناوری از دیگر اقدامات این دانشگاه در راستای مهارت آموزی دانشجویان در کنار تحصیل به شمار میرود.
وی به برگزاری بیش از ۷۰ دوره اشتغالزایی و مهارتافزایی در دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: فعالیت در این عرصه منجر خواهد شد تا علاوه بر پرورش دانشآموختگان ماهر و بدون دغدغه شغلی، اشتغال پایدار نیز ایجاد شود که تحقق این امر با ارتقای کیفیت آموزشی و استفاده از روشهای نوین آموزشی ترکیبی که از ویژگیهای مثبت این دانشگاه در رضایت دانشجو بوده، اجرایی شده است.
رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ما در مسیر تحقق عدالت آموزشی گام برداشته و نشان آن اعتماد و اقبال عمومی برای حضور در این دانشگاه است، گفت: امسال سه هزار و ۲۰۰ دانشجو این دانشگاه را برای تحصیل انتخاب کردند.