تهران- ایرنا- گروهی از معترضان کانادایی با تحصن در مقابل ورودی کارخانه هوافضای کالینز در کانادا از ورود کارکنان این کارخانه به آن جلوگیری کردند و خواستار توقف فروش قطعات مربوط به جت‌های جنگنده و بالگردهای تهاجمی تولیدی این کارخانه به رژیم صهیونیستی شدند.

به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا به نقل از الجزیره، این معترضان که تحصن خود مقابل ورودی کارخانه کالینز را پیش از سیپده دم روز سه‌شنبه آغاز کرده بودند، همچنین خواستار اعمال تحریم تسلیحاتی کامل رژیم صهیونیستی از سوی دولت کانادا شدند.

دالیا اف یک فلسطینی ساکن شهر اوکویل در ایالت انتاریو کانادا که در این رویداد شرکت کرده بود، به خبرنگاران گفت: در حالی که بعضی از اعضای خانواده من در غزه به دلیل حملات و بمباران‌های بی‌وقفه (رژیم) اسرائیل کشته شده‌اند و سایر آنها همچنان در وحشت بسر می‌برند، فهمیدن اینکه بخش‌هایی از هواپیماهای بمب‌افکن این رژیم در همان جایی تولید می‌شوند که من در آنجا زندگی می‌کنم، باعث ایجاد انزجار در وجود من شده است.

خاخام دیوید میواسایر از اعضای انجمن صدای مستقل یهودیان کانادا هم که در این رویداد حضور داشت با اشاره به اینکه سلاح‌های تولیدی کارخانه تسلیحاتی کالینز به طور مستقیم در کشتار دسته‌جمعی فلسطینی‌ها استفاده می‌شوند، تاکید کرد: گذاشتن این تسلیحات در اختیار (رژیم) اسرائیل باعث زیر پا گذاشته شدن ارزش‌های اخلاقی و انسانی می‌شود.

به گزارش ایرنا، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه روز سه‌شنبه اعلام کرد: رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته مرتکب ۳ مورد کشتار در نوار غزه شد که در نتیجه آن ۵۰ نفر شهید و ۱۱۰ نفر دیگر مجروح شدند.

با احتساب این شهدا، شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تا کنون به ۴۳ هزار و ۹۷۲ نفر و شمار مجروحان به ۱۰۴ هزار و ۸ نفر رسید.

با ورود جنگ به چهارصد و دهمین روز خود، حملات رژیم صهیونیستی به غزه و کشتارهای آن ادامه دارد و همچنان شماری از فلسطینیان همه روزه به شهادت می رسند. در این میان، سرد شدن هوا و بارش باران بر رنج های ساکنان غزه افزوده است، به طوری که چادرهای آوارگان امروز در چند منطقه غرق آب شد.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که با ورود به ماه چهاردهم جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

در همین ارتباط وزارت بهداشت لبنان نیز اعلام کرد که شمار شهدای این کشور از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی در هشتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۶ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به سه هزار و ۵۴۴ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۱۵ هزار و ۳۶ تن رسیده است.