قزوین - ایرنا - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قزوین گفت: ۵۵۰ خانواده شهید و ایثارگر قزوینی از ۲۱ کارگاه توانمندسازی و آموزشی بنیاد شهید بهره مند شدند.

سمیه اسمعیلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: محورهای برگزاری این کارگاه های آموزشی با توجه به چالش های روز جامعه و دغدغه خانواده های شهدا و ایثارگران تدوین و اجرایی شده که از جمله آن‌ها می‌توان به مهارت های زندگی، مهارت‌های تاب آوری و مداخله در بحران، آشنایی با دوره سالمندی و سلامت روان اشاره کرد.

وی اضافه کرد: توانمندسازی فرزندان شهدا و ایثارگران نیز از دیگر اولویت های دوره آموزشی بوده که در این راستا کارگاه هایی با محوریت تهدیدهای استحکام و ثبات خانواده، مهارت های همسرداری، مهارت های فرزندآوری، اعتیاد و وابستگی به مواد برگزار شده است.

اسمعیلی با اشاره به اینکه جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران در استان قزوین بسیار گسترده و متنوع است، خاطرنشان کرد: بنیاد شهید قزوین به ۴۴ هزار خانواده ایثارگران و شهدا خدمات ارایه می کند که شامل گروه های سنی مختلف بوده و هر طیف دغدغه های و چالش های متناسب به خود را دارد.

این مسوول ادامه داد: برای فرزندان شهدا و جانبازانی که فرزند کودک و نوجوان دارند، مهمترین دغدغه مساله ارتباط با فرزندان و چالش های تربیتی است که دوره هایی به این منظور برگزار شده و همچنین برای همسران شهدا و جانبازان نیز کارگاه‌های آموزشی شناخت دوره سالمندی و نحوه آزمایشات مستمر جسمی برگزار شد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قزوین خاطرنشان کرد: شهدا و ایثارگران با رشادت های خود سهم و نقش پررنگی در برقراری امنیت و آرامش جامعه ایفا کرده اند و امروز وظیفه ما است که دین خودمان را نسبت به آنها و خانواده هایشان پرداخت کنیم.

اسمعیلی با بیان اینکه تنها ۳۰ درصد قوانین حوزه ایثاگران اجرا می شود، اظهار کرد: براساس برنامه هفتم توسعه هر دستگاه اجرایی بر حسب وظیفه مسوولیت هایی را نسبت با خانواده های شهدا و ایثارگران داشته و همه دستگاه های اجرایی باید با هم افزایی و تعامل مطالبات این حوزه را پاسخ دهند.