به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی خراسان رضوی، شاکررضا مریدی روز چهارشنبه افزود: این مشتریان متعلق به صندوق های قرض الحسنه فاقد ثبت نام در سامانه مالیاتی کشور هستند.
وی با بیان اینکه هدف از تشکیل صندوق های قرض الحسنه، رفع نیازهای اشخاص در راستای ترویج سنت اسلامی است،ادامه داد: در سال های اخیر یکی از روش های متخلفان، سوء استفاده از حساب های بانکی صندوق های قرض الحسنه و دستگاه های کارتخوان آن ها با هدف تقلب و پنهانسازی فعالیتهای تجاری، کتمان مبادلات مالی و فرار مالیاتی ناشی از آن بوده است.
مدیر کل امور مالیاتی استان خراسان رضوی بیان کرد: بر اساس پیگیریها و تلاش های صورت گرفته در اداره مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی این اداره کل از ابتدای سال جاری و با هدف رصد، پیگیری و برخورد با فرار مالیاتی، تعداد هفت صندوق قرض الحسنه مورد بازرسی قرار گرفت.
وی اقدامات مزبور را در راستای اجرای موضوع ماده ۱۸۱ قانون مالیات های مستقیم عنوان و اظهار کرد: با توجه به بررسی ها و پالایش های انجام شده، تعداد ۶۹۷ نفر از مشتریان عمده این صندوق ها با مجموع گردش بستانکار حساب های بانکی افزون بر ۸۵ هزار و ۶۹۷ میلیارد ریال، فاقد ثبت نام در نظام مالیاتی کشور بوده اند.
مریدی گفت: فرآیند رسیدگی و مطالبه مالیات توسط ادارات امور مالیاتی خراسان رضوی همچنان در جریان است.
اداره کل امور مالیاتی خراسان رضوی در نیمه نخست امسال رتبه اول کشور در مبارزه با فرار مالیاتی را کسب کرده است.