به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوالفضل رفیعی روز چهارشنبه در جلسه ساماندهی متکدیان با قدردانی از زحمات انجام شده در این بخش، افزود: طی ۶ ماه گذشته، آسیبهای اجتماعی استان از جمله تکدی گری شناسایی و دستهبندی شد که به فعالسازی حلقههای مختلف در زنجیره اقدامات برای مقابله با این آسیب نیاز داشتیم.
وی اضافه کرد: دستگاههای متولی دیگری برای تکمیل زنجیره اقدامات وار میدان شدند تا به نتایج مطلوب در این زمینه برسیم.
رفیعی ادامه داد: در این راستا دستورالعمل ها هرچند به روز نبود اما عملیاتی شد چون تکدیگری یک جرم است و باید با آن برخورد شود.
معاون استاندار زنجان با بیان اینکه اردوگاهی برای ساماندهی متکدیان توسط شهرداری با تعیین سازوکارها راه اندازی شد، ادامه داد:برای ساماندهی افراد مجرم در اردوگاه باید بانک اطلاعاتی تشکیل شود تا این افراد در صورت تکرار جرم به دستگاههای مربوطه معرفی شوند و سوابق مجرمانه آنها مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: این کار علاوه بر ساماندهی مطلوب متکدیان میتواند به تحت پوشش قرار گرفتن افراد نیازمند نیز کمک کند.
معاون استاندار زنجان گفت: باید بر اجرای طرح ساماندهی متکدیان، نظارتهای لازم صورت گیرد تا متکدیان دوباره در سطح شهر حضور پیدا نکنند.
رفیعی بر لزوم برنامهریزی برای استفاده بهتر از منابع و تشویق مردم برای هدایت کمک های خود به دستگاه های متولی برای حمایت از افراد نیازمند تاکید کرد.
وی با بیان اینکه اطلاع رسانی رسانهها در خصوص فعالیت متکدیان در جامعه باید مد نظر قرار گیرد، گفت: آگاهسازی جامعه و گزارشدهی به مردم به صورت مصداقی در مورد درآمدها و باندهای متکدی فعال در شهر می تواند آثار بسیار خوبی را برای مقابله با این آسیب اجتماعی به دنبال داشته باشد.