به گزارش خبرنگار ایرنا، «جعفر کوشا » روز چهارشنبه در همایش اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران در هتل امیرکبیر اراک، افزود: بسیاری از وکلا در شرایط حساس به صحنه نمیآیند و در انتخابات کانون هم مشارکت نمیکنند.
وی ادامه داد: یکی از عواملی که باعث تاثیرگذاری هر چه بیشتر وکلا در جامعه قضایی و حقوقی کشور میشود، انسجام و وحدت است که این مهم تاکنون در کانون وکلا شکل نگرفته است.
رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران بیان کرد: احقاق حقوق مردم اولین و مهمترین وظیفه وکلا است که انجام این وظیفه مهم به بهترین شکل ممکن ضمن ادای تکلیف، تقویت حمایت مردم از وکلا را به دنبال دارد.
کوشا اضافه کرد: برخی از وکلا برای دفاع از حقوق مردم تمام تلاش خود را بکار میگیرند و حتی هزینه هم میکنند، اما در مقابل عدهای از فعالان این حوزه تنها به دنبال کسب درآمد هستند.
وی، موفقیت وکلا در امور را منوط به حمایت قانونگذار عنوان کرد و گفت: اگر قرار است وکیل در فرآیند قضایی نقش آفرین باشد، باید مورد حمایت قرار گیرد.
کوشا افزود: شایسته است از ظرفیت وکلا که برای رسیدن به این جایگاه تلاش کردهاند بیبشتر استفاده شود، چرا که ما هم خود را از همین مردم میدانیم و دغدغه میهن و حقوق عامه را داریم.
وی، نسبت به آموزش تخصصی کارآموزان و وکلای جوان تاکید کرد و گفت: صدور پروانه وکالت به افراد بدون درنظر گرفتن تجربه و توانمندی آنها جامعه حقوقی را به چالش میکشد، بنابراین در این خصوص باید ساز و کار و فرآیندی منطقی حاکم باشد.
کوشا اظهار کرد: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، علاقهای به عضویت در کمیسیون حقوقی مجلس ندارند که دلیل این بیرغبتی باید مشخص شود، چرا که این کمیسیون مانند دیگر بخشهای مجلس از اهمیت بالایی برخوردار است.
رییس کانون وکلای استان مرکزی هم در این همایش گفت: اگرچه انتخابات هیات رییسه کانون میسر نشد، اما این گردهمایی پیام مهمی دارد که اتحادیه زنده و هدفمندتر از قبل به فعالیت خود ادامه میدهد.
«کوروش عسگری» افزود: استقلال مهمترین ویژگی وکلات است، چرا که اگر وکیلی وابسته به قدرت و یا شخص خاصی باشد نمیتواند از حقوق لایههای پایینی جامعه دفاع کند.
۷۵۰ وکیل در استان مرکزی در این حرفه به فعالیت اشتغال دارند.