به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از شبکه خبری الجزیره، تمیر هایمان گفت که رژیم اسرائیل تصمیم گرفت برای چندین سال در نوار غزه باقی بماند تا کنترل خود بر این منطقه و مقابله با جنبش حماس را تضمین کند.
وی افزود: تا این لحظه ۲ هدف اصلی جنگ یعنی بازگرداندن اسرا و ساقط کردن حماس محقق نشده است. راه های موجود برای اداره نوار غزه یا راه حل نظامی مستقیم است، که این گزینه بسیار پر هزینه بوده و از نظر سیاسی نیز ویرانگر است، یا اینکه وضعیت هرج و مرج تداوم یابد.
رئیس اندیشکده امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ادامه داد: باید قبل از روی کار آمدن ترامپ به عنوان رئیس جمهوری آمریکا، از این مرحله استفاده کرد و در مقابل بازگرداندن اسرا، به آتش بس موقت با حماس رسید، زیرا فشار نظامی بر حماس منجر به تحقق اهداف مورد نظر نخواهد شد.
اخیرا مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی نیز به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم هشدار دادند که آخرین فرصت را برای دستیابی به آتش بس به منظور آزادی اسرای موجود در نوار غزه پیش رو دارد و باید در مواضع خود انعطاف پذیر باشد.
روسای دستگاه های امنیتی رژیم صهیونیستی یکشنبه گذشته به نتانیاهو درباره آخرین فرصت برای بازگرداندن اسرای صهیونیست هشدار داده و بر لزوم انعطاف پذیری او تاکید کردند.
این خبر در حالی منتشر می شود که روز دوشنبه تعدادی از اعضای کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی و شماری از خانوادههای اسرای صهیونیست در غزه، حین سخنرانی نتانیاهو با سر دادن شعارهایی علیه او باعث قطع سخنرانی شدند.
تعدادی از خانوادههای اسرا نیز که در صحن کنست حضور داشتند، شروع به اعتراض کرده و شعارهایی علیه نتانیاهو سر دادند که باعث شد نیروهای امنیتی، تعدادی از آنها را از صحن کنست اخراج کنند.
نتانیاهو گفت: ما تاکنون ۱۴۵ نفر از ربودهشدگان (گروگان ها) را بازگرداندیم،
سرزمین های اشغالی از یک سال پیش تاکنون شاهد تظاهرات خانواده های اسیران صهیونیست و حامیان آنها برای تاکید بر لزوم بستن قرارداد آتش بس و مبادله اسیران با مقاومت فلسطین بوده اما کابینه نتانیاهو در چند مرحله مذاکرات آتش بس را با مانع تراشی به بن بست کشانده است.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اخیرا اقدام به برگزاری یک نظرسنجی کرده که بر اساس آن ۶۹ درصد صهیونیست ها گفتهاند که موافق امضای توافق مبادله اسرا با مقاومت در غزه هستند و فقط ۲۰ درصد خواستار ادامه جنگ شدهاند.
تعدادی از این اسرا در اقدامی انساندوستانه و شمار دیگری از آنها نیز طی عملیات تبادل اسیران میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس آزاد شدند؛ با این وجود تعدادی از آنها به دلیل بیتوجهیهای کابینه تندروی رژیم اشغالگر و تداوم حملات وحشیانه به نوار غزه با آتش ارتش رژیم اسرائیل کشته شدند. به گفته مقامات رژیم اسرائیل، هنوز ۱۰۱ اسیر صهیونیست در نوار غزه به سرمی برند.