به گزارش ایرنا، حمیدرضا مستانی روز شنبه در نشست کشاورزی هوشمند با رویکرد تجربه موفق کشورهای همسایه در محل اتاق بازرگانی اهواز بیان کرد: کشاورزی سنتی و خام فروشی از چالش هایی است که استان خوزستان با آن روبرو است و باید در این زمینه چاره اندیشی کرد.
وی ادامه داد: سهم استان خوزستان از هوش مصنوعی برای رفع چالش های موجود ناچیز است که در این زمینه باید با کمک کارشناسان و فعالان این حوزه برای بهبود کسب و کارهای مرتبط با حوزه کشاورزی در استان چاره اندیشی کرد.
رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اهواز خاطرنشان کرد: وضعیت کشاورزی در کشور به لحاظ آب، خاک و اقلیم خیلی مناسب نیست و به همین دلیل می توان با استفاده از هوش مصنوعی و فناوری های نوین علمی، میزان بهرهوری در تولید را ارتقا دهیم.
وی گفت: اتاقهای بازرگانی خارج از پروتکلهای مرسوم از اساتید و کارشناسان برای افزایش دانش فعالان اقتصادی دعوت میکنند.
استفاده از علم و دانش نیاز بهرهوری در کشاورزی خوزستان
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اهواز اظهارکرد: برای هوشمند سازی کشاورزی در خوزستان باید ابتدا قبول کرد که علم و دانش را وارد این صنعت کرد.
هادی شرفی ادامه داد: تصمیمگیرندگان در حوزه آب برای توسعه کشاورزی استان بر اساس تفکرات علمی اقدام کنند و باید حذف اقدامات سنتی که تضعیف کننده منابع هستند را در دستور کار قرار داد.
وی با ابراز نگرانی از عدم ناترازی مصرف انرژی افزود: بسیاری از صنایع و کشاورزان استان به دلیل قطعی برق در تابستان دچار خسارت شدند.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اهواز یادآورشد: باید به سمت تولید انرژی برق با پنلهای خورشیدی حرکت کرد تا بخشی از کمبود انرژی در خوزستان جبران شود.
شرفی با اشاره به گستردگی صنعت نیشکر در استان گفت: این صنعت در خوزستان به صورت دولتی اداره می شود و نیاز است با استفاده از تکنولوژی های بروز، به سمت بهره وری و رفع برخی آلایندگی ها حرکت کند.