خرم آباد - ایرنا - سفیر مالزی از آمادگی این کشور برای سرمایه گذاری پایدار در حوزه کشاورزی استان لرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، خیری عمر روز پنجشنبه در کنفرانس بین المللی محیط زیست و سلامت شهری در سالن جلسات اتاق بازرگانی اظهار کرد: استان لرستان ظرفیت های بی بدیلی در حوزه های کشاورزی و گردشگری دارد.

وی افزود: بین ایران و مالزی مناسبات و اشتراکات زیادی وجود دارد که بر همین اساس ارتباطات این دو کشور نیز باید گسترش یابد.

خیری عمر بیان کرد: این ۲ کشور تشابهات زیادی با یکدیگر دارند که اگر صادرات و واردات حوزه کشاورزی در آنها نیز شکل بگیرد، پذیرش این تشابهات آسانتر خواهد شد .

وی با اشاره به فرصت های سرمایه گذاری لرستان، عنوان کرد: معنقدیم که ۲ کشور ایران و مالزی باید پای کار بیایند و ارتباطات متقابل ایجاد شود تا به نتایج عملی برسیم.

شهر خرم‌آباد اول و دوم آذرماه میزبان بزرگ‌ترین رویداد زیست‌محیطی کشور تحت عنوان کنفرانس بین‌المللی محیط زیست و سلامت شهری با حضور سفرای کشورهای خارجی، روسای سازمان‌های بین‌المللی، شهرداران شهرهای آسیایی و شهرداران کشور است.

در این رویداد برگزاری پنل‌های تخصصی در حوزه محیط زیست در دستور کار خواهد بود، همچنین رایزنی‌های اقتصادی، فرهنگی، زیست‌محیطی و معرفی ظرفیت‌های گردشگری پهنه زاگرس و استان لرستان انجام خواهد شد.

انجمن شهرداران آسیا (AMF) یک سازمان بین‌المللی غیردولتی و غیرانتفاعی اما تحت نظارت و حمایت دولت‌هاست که به گسترش و تعالی روابط و همکاری بین شهرداران و مدیران شهری در آسیا اختصاص دارد. هدف AMF کمک به شهرها برای توسعه دیپلماسی شهری و عمومی، تبادل دانش، دانش فنی و تجربیات مدیریت شهری و همچنین همکاری تخصصی بین اعضا و همچنین تقویت ادغام بین شهرهای آسیایی، شهرداران و شهروندان به سمت زندگی بهتر است.

AMF با ابتکار شهرداری تهران و حمایت دولت‌ها و مجالس آسیایی ایجاد شد و اولین جلسه رسمی آن در سال 2008 مصادف با افتتاح برج میلاد تهران به میزبانی شهرداری تهران با حضور بیش از 100 شهردار و مدیران شهری برگزار شد. این نهاد متشکل از کمیته های، شهرهای هوشمند و نوآور، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی، زیست پذیری و تاب آوری شهری، محیط زیست و بهداشت شهری، اقتصاد شهری و کارآفرینی، فرهنگ و گردشگری شهری، شبکه های ما، جوانان، خانواده و زنان، شورای شهر و تحقیق و نوآوری شهری، می‌باشد.

شعار این نهاد، «آسیا برای شهروندان، ادغام برای زندگی بهتر!» است و اعضای آن متشکل از شهرداری‌های آسیایی، شبکه‌زنان دخت‌ایران، برخی شرکای خاص ایرانی و بین‌المللی مانند سازمان همکاری‌های اکو، شهرداری تهران و دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران هستند. همچنین یک سازمان مردم‌نهاد ایرانی به نام «بنیاد جوانه صلح»، نیز از دیگر اعضای این سازمان‌بین‌المللی می‌باشد.