سنندج- ایرنا- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر کردستان متمایز از دوره‌های گذشته است و در کنار آن کارگاه‌های آموزشی نیز برگزار می‌شود.

علی‌اصغر دریایی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه برگزاری کارگاه آموزشی در توانمندکردن هنرمندان نوجوان و جوان خیلی تاثیرگذار است، اظهار کرد: قرار است در پایان این جشنواره، ۲ پیشکسوت عرصه هنر از هر شهرستان تجلیل شوند، در حالیکه در دوره‌های قبل چنین برنامه‌ای نبود.

وی افزود: جشنواره تئاتر استانی ویترین جشنواره‌ هنرهای نمایشی است و بخاطر همین تلاش کردیم اهدافی را در این جشنواره پیش‌بینی و بر مبنای آن حرکت کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اضافه کرد: از جمله اهداف برگزاری این جشنواره، استفاده از همه ظرفیت‌های تئاتر استان است تا زمینه ای را فراهم کنیم که هنرمندان حضور موثری داشته باشند و به شکل های مختلف داوری، اجرا و بازبینی مشارکت کنند.

دریایی، هدف دیگر از برگزاری جشنواره را فراهم کردن زمینه برای تضارب آرا و اندیشه‌ها عنوان کرد و ادامه داد: در دل این جشنواره، نگاه های مختلف کنار هم قرار می‌گیرد تا کارها نقد شود که برای هنرمندان بسیار سودمند است.

وی یادآور شد: هدف دیگر این است که بتوانیم با زبان هنر در ارتقای فرهنگ عمومی استان تاثیر گذار بوده و در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش آفرینی جدی داشته باشیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با بیان اینکه هنر، ابزاری مهم برای کاهش آسیب ها و امیدآفرینی در جامعه است، افزود: عصر پنجشنبه اول آذر، در قالب کارناوال، نمایش بچه‌های غزه اجرا شد تا با زبان هنر برای کودکان تبیین کنیم که چه اتفافات و جنایت هایی در غزه در حال وقوع است.

دریایی به این هم اشاره کرد گروه هایی که برگزیده می شوند، به جشنواره فجر معرفی خواهند شد.

وی ادامه داد: امسال تاکنون جشنواره تئاتر مریوان، مونولوگ دهگلان، تئاتر بسیج قروه برگزار شده و جشنواره تئاتر سقز هفته بعد و طنز دیواندره هم در آینده برگزار خواهد شد.