یاسوج - ایرنا- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به جزییات و آیین بدرقه و خاکسپاری استاد فریدون داوری در شهرهای یاسوج و دهدشت گفت: مراسم تشییع و تدفین این شاعر نام دار و آیینی روز شنبه سوم آذر برگزار خواهد شد.

امین درخشان پنجشنبه شب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: آیین وداع مردم کهگیلویه و بویراحمد با این شخصیت برجسته فرهنگی ساعت ۹ صبح روز شنبه سوم آذرماه از محل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه وبویراحمد آغاز می شود.

وی بیان کرد: آیین تشییع با شکوه این استاد فرهیخته نیز در همان روز شنبه ساعت ۱۴ در شهر دهدشت برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: بر اساس تصمیم قابل تحسین مسوولان شهرستان کهگیلویه و متولیان امور فرهنگی به ویژه شورای شهر و شهرداری پیکر این هنرمند و چهره ماندگار عرصه فرهنگ و هنر و ادبیات نیز در محل کتابخانه و بوستان شهید دست غیب دهدشت به خاک سپرده می شود.

در پی درگذشت استاد فریدون داوری شورای شهر دهدشت تشکیل جلسه داد و براساس تصمیم اعضای این شورا بوستان شهید دست غیب شهر دهدشت برای خاکسپاری او تصویب شد.

به گزارش ایرنا، "فریدون داوری" که به دلیل مشکلات گوارشی در یکی از بیمارستان‌های شیراز بستری درگذشت.

این چهره فرهنگی سال‌های زیادی با بیماری مبارزه می‌کرد اما در طی این سال‌ها همچنان فعالیت‌های فرهنگی خود را هم ادامه می‌داد که به نظر فرهنگ دوستان فریدون داوری نه تنها آینه‌ای از احساسات عمیق انسانی بود بلکه گنجینه‌ای از فرهنگ و هنر این سرزمین بود.

او آغاز گر غزل و طنز های محلی استان، صاحب آثار ایل احساس(شعر)، از هر خرمن خوشه ای (شعر)،جاودانه های عشق(نثر)، ایل خورشید، شروه های لاله های سرخ است همچنین شاعر برگزیده جشنواره فجر ۱۳۸۶، کتابخوان نمونه کشوری در سال۱۳۸۷، چهار دیپلم افتخار ملی و دارای ۳۶ لوح تقدیر و هفت مقاله بر گزیده علمی وپژو هشی بخشی از کارنامه علمی و فرهنگی این چهره ماندگار است.

کسب رتبه نخست کنکور تربیت معلم، کسب رتبه ۲ در کنکور سراسری و ورود به دانشگاه شیراز از جمله سوابق تحصیلی داوری است که پس از تحصیل، سمت های امور تربیتی آموزش و پرورش دهدشت، مدیر آموزش دانشگاه پیام نور، رئیس اداره ارشاد اسلامی شهرستان گچساران و معاون اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان را در کارنامه کاری خود داشت.

"فریدون داوری"متولد سال ۱۳۴۱ در روستای "پُشته زیلایی" از توابع دهدشت(مرکز شهرستان کهگیلویه) است که حدود ۱۰ هزار بیت شعر دارد.

شعرهای این شاعر کهگیلویه و بویراحمد از سوی خوانندگان لر تبار از جمله کورش رضوانی، کورش اسدپور و سایر هنرمندان مورد استفاده قرار گرفته است.