«احمد اسدی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: متوسط تولید زعفران در هر هکتار چهار کیلوگرم است و شهرستانهای خمین، دلیجان و محلات رتبه برتر از نظر سطح زیر کشت این محصول را در استان مرکزی به خود اختصاص دادهاند.
وی بیان کرد: برداشت محصول زعفران از اول آبان آغاز شده و تا ۲۰ آذرماه در استان ادامه دارد.
معاون باغبانی جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: زعفران، محصولی است که نسبت به کم آبی مقاوم است و برای رشد نیاز کمی به آب دارد و در الگوی کشت منطقه، جای خود را در بین محصولات باز کرده و در زمینهایی که با کمبود آب مواجه هستند، کشت زعفران جایگزین میشود.
اسدی افزود: سال گذشته یکهزار و ۸۰۰ کیلوگرم محصول زعفران در استان مرکزی برداشت شد.
وی بیان کرد: برداشت محصول زعفران از اول آبان در استان مرکزی آغاز شده و تا ۲۰ آذر ادامه داد.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و دو دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
سالانه محصولات کشاورزی در ۳۴۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مرکزی شامل ۱۸۲ هزار هکتار معادل ۵۲ درصد زیر کشت محصولات آبی و ۱۶۴ هزار هکتار معادل ۴۸ درصد زیر کشت محصولات دیم قرار می گیرد.