اراک - ایرنا - رییس سازمان بسیج هنرمندان کشور گفت: هنرمندان بسیجی باید فرهنگ و هنر ایران را به جایگاه واقعی خود برسانند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «آرش زینالی خیری» عصر شنبه در آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر سودای عشق و نهمین دوسالانه هنرهای تجسمی هنرکار در فرهنگسرای شهر اراک، افزود: فرهنگ و هنر، سنگر جدا ندارد شاید ساختمان و منطقه جغرافیایی جداگانه داشته باشد اما همه ما دغدغه مقام معظم رهبری را داریم که فرهنگ و هنر سرزمین خود را به جایگاه واقعی آن برسانیم.

وی بیان کرد: رزمندگان اسلام برای خاک و مام وطن جنگیدند بنابراین باید هنرمندان هم با استفاده از زباح هنر در این میدان مبارزه کنند.

رییس سازمان بسیج هنرمندان کشور گفت: جنگ ما متفاوت است چون ما زبان هنر و فرهنگ را بلد هستیم و آثار ماندگاری خلق می‌کنیم.

خیری افزود: هرکسی که در جغرافیای ایران و زیر پرچم جمهوری اسلامی کار می‌کند یک بسیجی است، بنابراین درب این سازمان روی همه هنرمندان باز است.

وی بیان کرد: دشمنان کوشیدند تا هنر و فرهنگ را از ما بگیرند اما ایران اسلامی متشکل از همه اقوام و گویش‌ها است که ترکیبی از یک جعبه مداد رنگی است که در هیچ جای دنیا این‌چنین نیست.

رییس سازمان بسیج هنرمندان کشور گفت: ملت غیور ایران در هشت سال ثابت کرد یک وجب از وطن خود را به بیگانگان نمی‌دهد و سیاست دشمنان این شد تا از راه فرهنگ به کشور نفوذ کند.

خیری افزود: بنابراین هنرمندان با حضور در این میدان باید بتوانند نقش موثر و متفاوتی ایفا کنند.

فرمانده سپاه روح‌الله گفت: اگر کشوری نتواند به وسیله هنر معرفی شود فرهنگ و تمدن آن کشور به تاراج می‌رود، ترویج هنر، توسط هنر اتفاق می‌افتد.

سردار پاسدار «مرتضی عمومهدی» افزود:
مردم استان مرکزی تاریخ و مفاخر ارزنده‌ای دارند و از چهار هزار مفاخر ایران، یک چهارم آنان از مردم این استان هستند و مفاخر این استان باید توسط هنرمندان معرفی شوند.

وی بیان کرد: معرفی چهره‌ها و شخصیت‌های برجسته موجب می‌شود تا فرهنگ شهر و منطقه‌ای که در آن ساکن هستیم به خوبی معرفی شود و تولید محتوا شکل گیرد.

سردار ابومهدی در ادامه به راه‌اندازی قرارگاه کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان اشاره کرد و ادامه داد: قرارگاه شهید آنجفی در استان مرکزی با هدف جمع‌آوری کمک برای مردم غزه و لبنان تدارک شده است.

رییس بسیج هنرمندان استان مرکزی هم گفت:
در جشنواره هنرهای نمایشی مرحله استانی۲۰ اثر از پنج شهرستان استان در ۲ بخش صحنه‌ای و خیابانی به تهران ارسال شد.

«علی امیری» افزود: همچنین در نهمین جشنواره هنرهای تجسمی ۴۶۵ اثر به دبیرخانه ارسال شد که شامل۱۲۰ اثر در بخش نگارگری، ۲۱ اثر در بخش خوشنویسی، ۳۵ اثر در بخش پوستر و ۲۵۴ اثر در بخش نقاشی به مرحله کشوری ارسال شد.

وی بیان کرد: در جشنواره سرود هم، ۱۸ گروه در استان مرکزی ثبت نام کردند که ۲ گروه در ۲ بخش سرود و تک خوانی به مرحله کشوری راه یافتند.