به گزارش ایرنا، در این گزارش بر اساس گفت وگو با برخی از اتباع یمنی آمده که به آنها وعده کار با حقوق بالا و حتی شهروندی روسیه داده شده بود. هنگامی که این افراد با کمک یک شرکت گردشگری وارد روسیه شدند، وادار به خدمت در ارتش شده و به خطوط مقدم در اوکراین اعزام شدند.
فایننشال تایمز نوشت که ظهور این گروه از اتباع یمنی که بیشتر آنها ناخواسته در اوکراین حضور دارند، نشان می دهد که این درگیری تلفات زیادی بر جای گذاشته و کرملین برای اجتناب از بسیج عمومی به نحو فزایندهای سربازان خارجی را استخدام میکند. علاوه بر یمنی ها، اتباع نپال، هند و حدود ۱۲ هزار سرباز ارتش کره شمالی برای نبرد علیه نیروهای اوکراینی در استان کورسک روسیه مستقر شده اند.
فایینشال تایمز در ادامه این گزارش به نقل از دیپلماتهای آمریکایی مدعی شد که مسکو طیف وسیعی از کمکها را به حوثیها ارائه میکند که از جمله آنها مواردی از گرا دادن به موشک ها و مذاکره در مورد فروش تسلیحات از جمله موشکهای پیشرفته ضد کشتی است. با این حال کارشناسان گفتند که هیچ مدرکی در مورد فروش تسلیحات روسی وجود ندارد.
اواسط مهر ماه، سخنگوی کاخ سفید گفته بود که دولت آمریکا نمی تواند گزارش روزنامه وال استریت ژورنال را مبنی بر اینکه "ویکتور بوت" تبعه روس و عضو مجلس قانونگذاری منطقه اولیانوفسک، در حال فروش سلاح به حوثی های (انصارالله) یمن است، تایید کند.
پیشتر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه اشاره کرده بود که این گزارش "در دسته اخبار جعلی و داستان های دروغ با هدف حمله به قانونگذاران روس قرار می گیرد. "
بوت، تبعه روس و عضو مجلس قانونگذاری منطقه اولیانوفسک، اتهامات وال استریت ژورنال را بی اساس خواند.